Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Mané Guernehué

Baden, Morbihan

« Aan de Golf van Morbihan, in een groen park met zwemparadijs en manege »

8.2 10 1232 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Mané Guernehué

Verwen uzelf deze zomer met een campingvakantie op een plek waar land en oceaan elkaar ontmoeten! Tussen Vannes en Auray zult u in het Yelloh! Village Mané Guernehué aan de schitterende Golfe du Morbihan een unieke vakantie doorbrengen. In dit grote bloemrijke en groene park draait alles om comfort en authenticiteit. Op meer dan 20 hectare vindt u een prachtig verwarmd en ludiek aquapark, een overdekt en verwarmd zwembad, een wellnessruimte, talrijke animaties voor de hele familie en eersteklas accommodaties. Er is zelfs een manege op het terrein van de camping, zodat u de streek op geheel andere wijze te paard kunt ontdekken!

 

Liefhebbers van wandelingen langs de kust, lekker luieren op de fijnzandstranden, aangename boottochten en Bretonse cultuur zitten goed op camping Mané Guernehué!

Daar word je blij van

 • Een prachtig verwarmd aquapark, met waterglijbanen, overdekt zwembad en lazy river
 • Een grote manege op het terrein van de camping
 • Een groene camping met veel bomen en bloemen
 • Activiteiten voor de hele familie
 • Een camping midden in een unieke streek, tussen Vannes en Auray
Open van 07/05/2021 tot 26/09/2021
Onze receptie: +33 (0)2 97 57 02 06

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Nieuwe cottages voor 8 personen
 • Nieuwe buitenspeeltoestellen voor kinderen, met netten, touwen en buizen

Mané Guernehué op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Kom genieten van een uniek zwemparadijs! De verwarmde baden, het overdekte zwembad, de glijbanen en de tegenstroomrivier staan garant voor vele uren dolle pret en watergespetter! En voor diegenen die liever in zee zwemmen, zijn er de stranden op slechts 3 km van de camping.

Wellness

Meer weten?

Een sfeervolle zen-omgeving, helemaal alleen voor u: dat staat u te wachten in de wellnessruimte van camping Mané Guernehué. Spa, schoonheidsbehandelingen, modelages… Alleen het allerbeste is goed genoeg voor u! 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Omdat een campingvakantie met de familie ook leuk moet zijn voor kinderen en tieners, heeft het Yelloh! Village Mané Guernehué aan alles gedacht. In de animatieclubs voor verschillende leeftijden kunnen ze nieuwe vrienden maken en tegelijkertijd onder begeleiding meedoen met talrijke activiteiten.

Sport en activiteiten

Meer weten?

Om u een geweldige campingvakantie in Bretagne te laten beleven, biedt het Yelloh! Village Mané Guernehué u talrijke activiteiten. De activiteiten zijn ontwikkeld voor alle leeftijden en alle wensen, zodat het hele gezin enthousiast zal zijn.

Diensten

Meer weten?

De camping Mané Guernehué biedt u tevens een grote keuze aan diensten ter plaatse: een bakkerij, kruidenierszaak, wasserette en een restaurant. U hoeft de camping niet eens te verlaten! Er is aan alles gedacht om uw vakantie bij ons zo aangenaam mogelijk te maken!

In de omgeving

Meer weten?

De Golfe du Morbihan maakt deel uit van de “Club van de Mooiste Baaien ter Wereld”. Hier kunt u genieten van de Bretonse identiteit en cultuur, het unieke erfgoed en de schitterende natuurpracht. Alle ingrediënten voor een droomvakantie op de camping zijn aanwezig! 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×