Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Mané Guernehué Baden, Morbihan

« Aan de Golf van Morbihan, in een groen park met zwemparadijs en manege »

8.2 10 1232 scores Recensies

In de buurt van camping Mané Guernehué

De Golfe du Morbihan maakt deel uit van de “Club van de Mooiste Baaien ter Wereld”. Hier kunt u genieten van de Bretonse identiteit en cultuur, het unieke erfgoed en de schitterende natuurpracht. Alle ingrediënten voor een droomvakantie op de camping zijn aanwezig! 

Camping Mané Guernehué
52, rue Mané er Groez
56870 Baden
FRANKRIJK
+33 (0)2 97 57 02 06
Website van het dorp

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 47° 36' 52''
Lengtegraad: W 2° 55' 33''
Bereken uw route


Ligging
Baden, 1 km
Luchthaven van Nantes, 130 km
Station van Vannes , 15 km
Laissez-vous envoûter par les alignements de CarnacLaat u tijdens uw campingvakantie betoveren door de menhirrijen in Carnac. Dit 7000 jaar oude ongelofelijke megalietenveld zal bij jong en oud veel indruk maken.
Kom kamperen in de Golfe du Morbihan, een van de mooiste baaien ter wereld, en ontdek deze magische tussen land en zee gelegen plek.
Laat u ontroeren door de schoonheid van de landschappen en de magische, uitzonderlijk mooie zonsopkomsten en zonsondergangen. Op de kustpaden is er frisse lucht in overvloed.
Kies voor een campingvakantie in Baden, halverwege Vannes en Auray aan de rand van de Golfe du Morbihan, en ontdek een van de mooiste baaien ter wereld. Baden, een badplaats omringd door de Golfe du Morbihan en in het westen afgebakend door de rivier de Auray, omvat de eilanden Reno, Grand Vézy, Petit Vézy en Sept Îles die ook onderdeel uitmaken van de gemeente. Bezoek in Baden zelf de kerk St Pierre met zijn geschilderd houten gewelf, de 3 kapellen van de stad (Penmern, Locmiquel en Mériadec), de 2 getijdemolens en de Dolmen van Toulvern. Zet bij laag water koers naar de Sept Îles waar u kunt genieten van schitterende vergezichten over de Golfe du Morbihan. U bevindt zich halverwege Vannes en Auray en dat geeft u alle gelegenheid om op ontdekkingstocht te gaan in deze twee prachtige, karaktervolle en typisch Bretonse steden vol authentieke elementen.
Kies voor een campingvakantie op het schiereiland van Quiberon, een ideale bestemming voor een familievakantie. Met de aantrekkelijke fijnzandstranden, sfeervolle vissershaventjes, jachthavens en prachtige ruige kusten zult u hier ogen tekort komen. Het 14 km lange schiereiland van Quiberon is een bijzonder populaire toeristische bestemming in het zuiden van Bretagne.
Tussen Vannes en Lorient, aan de oever van een rivier, ligt Saint Goustan. Deze havenstad heeft haar oorspronkelijke charme door de eeuwen heen behouden! Verken de vijftiende-eeuwse straten of strijk neer op het terras van een restaurant.
Ga kamperen in de buurt van Vannes in de Morbihan en laat u verleiden door de charme van deze aantrekkelijke middeleeuwse stad en haar kleurrijke vakwerkhuizen. Vannes is een ideale bestemming voor een familievakantie of een romantisch uitstapje met z’n tweeën. Deze aantrekkelijke, in 56 v. Chr. door de Romeinen gebouwde, tweeduizend jaar oude middeleeuwse Kunst- en Geschiedenisstad is vermaard vanwege haar rijke historische en culturele erfgoed. De voormalige verblijfplaats van de Hertogen van Bretagne heeft niets aan charme ingeboet.

De meren en de watermolens

Profiteer van uw campingvakantie om weer nieuwe energie op te doen en te genieten van de frisse lucht en de natuur… Waar zou dat nu beter kunnen dan bij de meren van Toulvern en Pomper, of bij de watermolens van Baden en Pont Neuf? Tijdens uw wandelingen kunt u er talrijke zeevogels spotten. 

×