•  
  •  
Camping Mané Guernehué Baden, Morbihan

Aan de Golf van Morbihan, in een groen park met zwemparadijs en manege

8.2 10 1881 scores Recensies
Boek uw verblijf

In de buurt van camping Mané Guernehué

_

De Golfe du Morbihan maakt deel uit van de “Club van de Mooiste Baaien ter Wereld”. Hier kunt u genieten van de Bretonse identiteit en cultuur, het unieke erfgoed en de schitterende natuurpracht. Alle ingrediënten voor een droomvakantie op de camping zijn aanwezig! 

Camping Mané Guernehué
52, rue Mané er Groez
56870 Baden
FRANKRIJK
+33 (0)2 97 57 02 06

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 47° 36' 52''
Lengtegraad: W 2° 55' 33''
Bereken uw route


Ligging
Baden, 1 km
Luchthaven van Nantes, 130 km
Station van Vannes , 15 km
Laissez-vous envoûter par les alignements de CarnacLaat u tijdens uw campingvakantie betoveren door de menhirrijen in Carnac. Dit 7000 jaar oude ongelofelijke megalietenveld zal bij jong en oud veel indruk maken.
Kom kamperen in de Golfe du Morbihan, een van de mooiste baaien ter wereld, en ontdek deze magische tussen land en zee gelegen plek.
Laat u ontroeren door de schoonheid van de landschappen en de magische, uitzonderlijk mooie zonsopkomsten en zonsondergangen. Op de kustpaden is er frisse lucht in overvloed.
Kies voor een campingvakantie in Baden, halverwege Vannes en Auray aan de rand van de Golfe du Morbihan, en ontdek een van de mooiste baaien ter wereld.
Kies voor een campingvakantie op het schiereiland van Quiberon, een ideale bestemming voor een familievakantie. Met de aantrekkelijke fijnzandstranden, sfeervolle vissershaventjes, jachthavens en prachtige ruige kusten zult u hier ogen tekort komen.
Tussen Vannes en Lorient, aan de oever van een rivier, ligt Saint Goustan. Deze havenstad heeft haar oorspronkelijke charme door de eeuwen heen behouden! Verken de vijftiende-eeuwse straten of strijk neer op het terras van een restaurant.
Ga kamperen in de buurt van Vannes in de Morbihan en laat u verleiden door de charme van deze aantrekkelijke middeleeuwse stad en haar kleurrijke vakwerkhuizen.

De meren en de watermolens

Profiteer van uw campingvakantie om weer nieuwe energie op te doen en te genieten van de frisse lucht en de natuur… Waar zou dat nu beter kunnen dan bij de meren van Toulvern en Pomper, of bij de watermolens van Baden en Pont Neuf? Tijdens uw wandelingen kunt u er talrijke zeevogels spotten. 

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Laatst bezochte campings
×