Camping Golfe du Morbihan

Kom kamperen in de Golfe du Morbihan, een van de mooiste baaien ter wereld, en ontdek deze magische tussen land en zee gelegen plek.

Campingvakantie Golfe du Morbihan
De “Mor-Bihan”, Bretons voor kleine zee, is een kleine binnenzee met een veertigtal eilandjes die gedurende het hele jaar met de boot goed bereikbaar zijn.
Of u nu een boottocht in de Golfe maakt of een dag op een van de fraaie eilanden doorbrengt, hier bent u in een totaal andere wereld! De van de “Club van de Mooiste Baaien ter Wereld” deel uitmakende Golfe du Morbihan herbergt schitterende natuurgebieden die u tijdens uw campingvakantie kunt verkennen. In het midden van de Golfe, op slechts 5 minuten varen, ligt het Île aux Moines waar u fraaie fijnzandstranden en met beeldende namen getooide bossen kunt ontdekken.
Verken ook zeker het eiland Arz met zijn talrijke kleine rotsachtige en beboste eilandjes. Bezoek iets verder, tegenover het schiereiland van Quiberon, ook het met zijn oppervlakte van 83 km² grootste Bretonse eiland Belle-Île-en-Mer. Met de zonovergoten duinen, ruige kliffen, prachtige beschutte baaien en heidevelden biedt het zijn naam eer aandoende Belle-Île-en-Mer u een verrassend gevarieerd landschap dat al sinds mensenheugenis vele artiesten, dichters, schrijvers en schilders weet te inspireren. Profiteer van uw verblijf en bezoek ook het eiland Houat, met zijn ongerepte landschappen een waar stukje paradijs op aarde, en het idyllische eilandje Hoëdic.

 

Camping Golfe du Morbihan
De Morbihan heeft niet alleen prachtige wandelingen en wisselende landschappen te bieden, in de Golfe kunt u ook genieten van talrijke aantrekkelijke activiteiten. Met name voor zeilliefhebbers is de Golfe du Morbihan een waar paradijs! En aan land zijn het de liefhebbers van wandelen die volledig aan hun trekken komen. Hier ligt bijna 180 km aan kustpaden op u te wachten die u langs de Golfe du Morbihan voeren en waar u de schitterendste vergezichten over de oceaan kunt bewonderen.

1 camping gevonden

campings Morbihan

×