Camping Quiberon

Kies voor een campingvakantie op het schiereiland van Quiberon, een ideale bestemming voor een familievakantie. Met de aantrekkelijke fijnzandstranden, sfeervolle vissershaventjes, jachthavens en prachtige ruige kusten zult u hier ogen tekort komen.
Het 14 km lange schiereiland van Quiberon is een bijzonder populaire toeristische bestemming in het zuiden van Bretagne.

Campingvakantie Quiberon

Deze gedurende het hele jaar levendige en gezellige badplaats biedt ook een fraai palet aan steeds wisselende landschappen die bij natuurliefhebbers bijzonder in de smaak vallen. Met de prachtige stranden, baaitjes, steile kliffen en duinen biedt de kust een enorme verscheidenheid aan landschappen die u beslist zullen betoveren. Langs de grillige en ruige kust kunt u prachtige wandelingen aan de oceaan maken, terwijl de talrijke beschutte stranden in de baaien uitnodigen om aan de rand van het water heerlijk te luieren. Op het schiereiland van Quiberon liggen er maar liefst 19 van dit soort verrukkelijke stranden op u te wachten. U kunt dus met recht zeggen dat u tijdens uw campingvakantie keus te over hebt!

In Quiberon worden ook verschillende aantrekkelijke activiteiten aanboden. Hebt u zin in een moment van totale rust en ontspanning? Kies dan voor een thalassotherapiesessie in het instituut Thalassa Quiberon.

Vastbesloten om tijdens uw vakantie weer aan sport te gaan doen? Met 40 km aan kustpaden leent Quiberon zich perfect voor wandelen, fietsen en joggen. Haal de sportschoenen maar boven!

In deze gemoedelijke badplaats kunt u ook talrijke watersportactiviteiten beoefenen: windsurfen, waterskiën, surfen, kanovaren en kajakken, duiken…

 

Camping Quiberon

Quiberon is natuurlijk ook de ideale uitvalsbasis om de in de buurt gelegen eilanden te verkennen, zoals het grootste en voor zijn prachtige landschappen bekend staande Belle-Île-en-Mer, en de eilandjes Houat en Hoëdic.

Geniet aan het eind van de dag van de vele Bretonse specialiteiten, zoals de pannenkoeken van boekweitmeel en de beroemde Bretonse ‘crêpes’, of de verrukkelijke, met zoute boter bereide boterkoek Kouign Amann, waar u zich aan tegoed moet doen zonder op de calorieën te letten! Proef ook zeker de vers gevangen vis- en schaaldieren: deze heerlijke producten uit de zee behoren in Bretagne tot de culinaire hoogtepunten!

×