Camping Baden

Kies voor een campingvakantie in Baden, halverwege Vannes en Auray aan de rand van de Golfe du Morbihan, en ontdek een van de mooiste baaien ter wereld.

Baden, een badplaats omringd door de Golfe du Morbihan en in het westen afgebakend door de rivier de Auray, omvat de eilanden Reno, Grand Vézy, Petit Vézy en Sept Îles die ook onderdeel uitmaken van de gemeente. Bezoek in Baden zelf de kerk St Pierre met zijn geschilderd houten gewelf, de 3 kapellen van de stad (Penmern, Locmiquel en Mériadec), de 2 getijdemolens en de Dolmen van Toulvern. Zet bij laag water koers naar de Sept Îles waar u kunt genieten van schitterende vergezichten over de Golfe du Morbihan.

U bevindt zich halverwege Vannes en Auray en dat geeft u alle gelegenheid om op ontdekkingstocht te gaan in deze twee prachtige, karaktervolle en typisch Bretonse steden vol authentieke elementen.

Campingvakantie Baden

Als u kiest voor een campingvakantie in Baden, bevindt u zich op een ideale locatie om de Golfe du Morbihan te verkennen.Op 2 km van het centrum van Baden, is de haven van de gemeente, Port Blanc, de vertrekplaats bij uitstek voor een boottochtje in de Golfe du Morbihan. Op deze manier kunt u de eilanden Île aux Moines, Arz, Houat en Hoëdic aandoen. De Golfe du Morbihan, die deel uitmaakt van de “Club van de Mooiste Baaien ter Wereld”, zal u tijdens uw campingvakantie zeker betoveren!

Liefhebbers van gastronomie en lokale specialiteiten, wees gewaarschuwd, want de oesterteelt is de belangrijkste activiteit van Baden. De Golfe du Morbihan is uitstekend geschikt voor de oestercultuur, u moet dan ook zeker van deze lekkernij gaan genieten. Op woensdag is er markt in Port Blanc, de ideale plek om alle specialiteiten van de streek te ontdekken en te proeven.

Wat sport betreft, geen paniek, want in Baden kunnen er op veel plaatsen allerlei watersporten worden beoefend. Zo kunt u tijdens uw campingvakantie een tochtje maken met een catamaran, windsurfen, suppen, kajakken of de Golfe du Morbihan te voet of per fiets verkennen.

×