Zwembad en waterpark: het zwemgedeelte op de camping Mané Guernehué

Kom genieten van een uniek zwemparadijs! De verwarmde baden, het overdekte zwembad, de glijbanen en de tegenstroomrivier staan garant voor vele uren dolle pret en watergespetter! En voor diegenen die liever in zee zwemmen, zijn er de stranden op slechts 3 km van de camping.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Jacuzzi®
  Lagune
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Een verwarmd openlucht aquapark en overdekt zwembad

  Neem een duik in het tegenover het restaurant gelegen fantastische aquapark van de camping! In de verwarmde baden en het overdekte zwembad kunt u zwemmen wanneer u maar wilt, zonder u druk te maken over de weersvoorspellingen of de temperatuur. De kinderen vinden dit aquapark te gek! Ze zullen intens genieten en plezier maken op de waterglijbanen en multiglijbaan en in de tegenstroomrivier… De allerkleinsten kunnen zich uitleven in het speciaal voor hen bestemde ludieke peuterbad!

  Zwemshorts zijn verboden (alleen nauwsluitende zwembroeken of zwemboxershorts zijn toegestaan).

  Een waterspeelruimte

  Voor nog meer fun en spetterplezier beschikt de camping over een waterspeelruimte! Jong en oud kan hier in alle veiligheid genieten van waterpret dankzij de waterstralen, de waterkanonnen, de watervallen, de glijbanen en de tegenstroomrivieren. Er is geen twijfel mogelijk: uw hele familie gaat het ongelooflijk naar zijn zin hebben in de waterspeelruimte van camping Mané Guernehué!

  De stranden van de Golfe du Morbihan

  Op slechts 3 kilometer van uw accommodatie kunt u al uw badlaken uitspreiden op de prachtige stranden van Locmiquel of Sept Îles! Hier kunt u optimaal genieten van het gevoel van zand tussen de tenen, het geluid van de branding en de zilte geur van de oceaan…

  ×