Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Parc du Val de Loire Chaumont sur Loire, Loir-et-Cher

« Een verwarmd en overdekt zwemparadijs tussen de kastelen van de Loire, op 2 uur van Parijs! »

8.1 10 1000 scores Recensies

Vakantie op een camping: keuze van de accommodaties

Een grote dosis frisse lucht op slechts twee uur van Parijs. Op een domein van 14 hectare verwelkomt het team van het Yelloh! Village Parc du Val de Loire je met een aanbod aan cottages en chalets. Je hebt keuze te over voor je accommodatie. Op het programma van je volgende vakantie: een verblijf dichtbij de natuur. Kom verblijven in onze chalets en cottages in een natuurlijke en rustgevende omgeving.

De Yelloh! Village huuraccommodaties vergelijken

Vergelijk onze huuraccommodaties en onze tenten

Aantal kamers:
Deze camping beschikt niet over dit type accommodatie
Wijk Key West – Premium

Ontdek de wijk Key West op camping Yelloh! Village Parc du Val de Loire en verwen uzelf met een topklasse vakantie. Profiteer van de gunstige ligging midden in een eikenbos en geniet van de rust rondom. En laat u, samen met familie of vrienden, aangenaam verrassen door de kwaliteit van de accommodaties: ruime cottages met moderne voorzieningen voorzien van alle comfort (flat screen televisie, vaatwasser…), stijlvolle inrichting, mooie houten gevelbetimmeringen, grote terrassen…

Wijk De Vinci – Premium

Op onze camping kan je kiezen voor een eersteklas vakantie in onze wijk. In deze wijk is autoverkeer niet mogelijk. Een parking staat tot uw beschikking naast de wijk. In deze grote cottages met 3 slaapkamers zijn ook 2 badkamers en alle moderne voorzieningen, van de flatscreen televisie tot de vaatwasser. Wij hebben de nadruk gelegd op de decoratie zoals de mooie houten bebording. De terrassen van 18 m² verlenen deze wijk charme en karakter. Deze wijk ligt in de buurt van de diensten, de bar en het restaurant, van het zwembad en de receptie. Kiezen voor onze wijk, betekent kiezen voor een verblijf met extra diensten: de WiFi-verbinding, de verhuur van lakens en handdoeken én de eindschoonmaak zijn gratis.

Onze andere accommodaties

In dezelfde periode bieden wij u tevens

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

×