Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Parc du Val de Loire

Chaumont sur Loire, Loir-et-Cher

« Een verwarmd en overdekt zwemparadijs tussen de kastelen van de Loire, op 2 uur van Parijs! »

8.4 10 983 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Parc du Val de Loire

Camping Parc du Val de Loire nodigt u uit om uw volgende vakantie door te brengen in de Vallée des Rois. De camping ligt op een terrein van 14ha in Mesland, tussen Blois en Amboise. Bezoek een van de vele kastelen, zoals Chambord, Chenonceau of Cheverny, slenter door de kasteeltuinen en waan u een koning uit vroegere tijden.

 

In Yelloh! Village Parc du Val de Loire beleeft u een vorstelijke vakantie. Ontdek het verwarmde aquapark van 500m² met glijbanen, peuterbad en waterval, het overdekte zwembad, de kwaliteitsaccommodaties, de kinderclubs en de uitgebreide voorzieningen, waaronder een restaurant, een bar en een kruidenier. Twijfel dus niet langer, maar kom voor een onvergetelijke campingvakantie naar Loir-et-Cher!

Daar word je blij van

 • Gelegen te midden van de kastelen van de Loire tussen Blois en Amboise
 • Een domein van 14ha in een erg boomrijke natuurlijke omgeving
 • Het verwarmd zwemparadijs van 500m² met glijbanen, peuterbad, ...
 • Familiale sfeer
Open van 12/05/2021 tot 12/09/2021
Onze receptie: +33 (0)2 54 70 27 18

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Yelloh! Village Parc du Val de Loire op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Profiteer van het zwemparadijs van de camping Yelloh! Village Parc du Val de Loire met twee verwarmde zwembaden, waarvan een overdekt, glijbanen, watervallen en een pierenbad met waterspellen. Ons zwemparadijs heeft voor alle gezinsleden wel iets naar wens!

Wellness

Meer weten?

Massages, gezichtsverzorging, sauna, bubbelbad… Kies de wellnessformule die bij u past. Meer hoeft u niet te doen! Tijdens uw vakantie bent u van harte welkom in de wellnessruimte van camping Parc du Val de Loire voor een moment van ontspanning en geluk.

Kinderen en tieners

Meer weten?

Onze kinderclubs staan voor u klaar op de camping Parc du Val de Loire. In een groene omgeving bieden wij uw kinderen ludieke, creatieve en sportieve activiteiten aan, het hele seizoen door! 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Kom en ontdek de vele voorzieningen die de camping Parc du Val de Loire u biedt om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen: sportief of rustig, in een aangename omgeving, ongeacht uw sportniveau of leeftijd. Nieuwe minigolf van 500 m².

Diensten

Meer weten?

Onze teams van de camping village Parc du Val de Loire doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Ter plaatse kunt u gebruik maken van talrijke diensten om u een uitstekende vakantie te bezorgen, ver van de dagelijkse kleine beslommeringen.

In de omgeving

Meer weten?

Verwonder u over de schoonheid van de Loirevallei tijdens uw volgende vakantie in het Yelloh! Village Parc du Val de Loire. Kastelen vol karakter, holbewonersgrotten, middeleeuwse steden... ze wachten alleen nog op u!

Kaartverkoop bij de receptie

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×