Camping Mesland

Mesland is de perfecte uitvalsbasis om de kastelen van de Loire te bezoeken. Bovendien vindt u er een prachtige groene omgeving voor een vakantie in de openlucht. De kastelen van de Loirevallei zijn internationaal vermaard en trekken talloze toeristen van over de hele wereld aan. Mesland is een ideale uitvalsbasis om ze te bezoeken. Ondertussen kunt u ook genieten van dit betoverende dorpje.

Vakantie op een camping Mesland 

Het glooiende landschap rondom het dorpje Mesland, waar hellingen en terrassen naast valleien en riviertjes liggen, maken het tot een zeer pittoreske plek, van waaruit u de meren en velden van de streek kunt bewonderen. Tijdens uw campingverblijf in Mesland kunt u genieten van de rust en de serene sfeer van Loir-et-Cher, ver van de drukte van de grote steden. Een ideale plaats om uw batterijen eens op te laden!

Tijdens uw campingvakantie in Mesland zullen de vele prachtige uitzichten nog meer kleur geven aan uw wandeltochten: is er een mooier slot voor een wandeling van enkele uurtjes dan een adembenemend zicht op de vallei van de Besnerie?

Camping Mesland

Vertrek zeker niet zonder enkele flesjes van de lokale wijn in uw bagage ... De bekende Touraine-wijn wordt hier geproduceerd. Deze felle maar rustieke wijnen smaken heerlijk bij uw maaltijden tijdens uw campingvakantie in Mesland. Kom genieten op de camping in Mesland, u vindt er alles voor een verkwikkende en ontspannende vakantie.

 

www.mesland.fr

×