Camping Blois

Klaar voor een magische vakantie in Blois en het Pays de Chambord?

Stad van de koningen en koningin der steden, Blois, in het hart van het Pays de Chambord, wacht u op voor een magische vakantie: een sprookjeskasteel pal in het centrum van de stad, klank- en lichtspelen, het museum en theater ‘Maison de la Magie', feeërieke wandelingen langs de oevers van de Loire... Jong en oud zullen genieten van hun campingverblijf in het Yelloh! Village in Blois.

Vakantie op een camping Blois

En waarom geen fiets huren om de streek rond Blois en de stad zelf te verkennen? Het is een ideaal vervoermiddel om een bezoek te brengen aan de wijk St-Nicolas met haar houten vakwerkhuisjes, de omgeving van het kasteel, de Kathedraalwijk met haar statige herenhuizen of de wijk Rive gauche, badend in de ambiance en de sfeer van de vissers. U kunt meteen ook de Kastelen van de Loire gaan bezoeken. In een straal van 20 kilometer rond de stad Blois geven ze uw campingvakantie net dat extra vleugje pracht en praal!

Kies ervoor om Blois te bezoeken vanop de camping, een vakantieformule waarbij de buitenlucht en het comfort van een Yelloh! Village camping hand in hand gaan.

×