Camping Loir-et-Cher

Struinen door de mooiste tuinen van Frankrijk en de meest statige kastelen van de renaissance bezoeken: uw verblijf op een camping in Loir-et-Cher is een reis naar de tijd van de monarchen.

Vakantie op een camping Loir-et-Cher

De culturele landschappen van het departement zijn door de UNESCO geklasseerd als erfgoed van de mensheid en zijn een wonder om te aanschouwen. Tijdens uw verblijf in de Loir-et-Cher kunt u natuur, architectuur en cultuur combineren. De Loir-et-Cher, gevoed door de rivier de Loire en rijk aan bossen die nog door de koningen werden bewonderd, is een uitzonderlijke streek die u steeds opnieuw kunt ontdekken en herontdekken. U krijgt er nooit genoeg van.

De kastelen van Chambord, Chenonceau, Cheverny en dat van Blois zijn de meest prestigieuze troeven van zowel het departement als van Frankrijk. Iets discreter, maar niet minder indrukwekkend, zijn de kleinere kastelen die hun deuren voor u openen. Het kasteel van Talcy, van Moulin of van Fougères-sur-Bièvre beschikken over een hoogsteigen charme en architectuur. In de Loir-et-Cher kunt u ook talrijke historische gebouwen verkennen. Het landhuis van la Poissonnière en de Donjon van Montrichard dompelen u onder in een ander tijdperk. Het ZooParc van Beauval, de grootste dierentuin van Europa, is een uitstapje waar u met het hele gezin kunt van genieten. Van de meest bekende tot de meest originele dieren: de zoo telt meer dan 4.600 diersoorten!

Trek te voet, met de fiets of zelfs met de koets door de verschillende landschappen, voor ongewone en aantrekkelijke tochten. Verken deze unieke omgeving op uw eigen ritme en volgens uw eigen wensen. Het gevarieerd natuurlijk erfgoed bestaat uit bossen, valleien en landbouwgronden. De vallei van de Loir opent de poorten van de ondergrondse wereld met haar wonderlijke rotswoningen.

Camping Loir-et-Cher

Geniet van een reuzenportie frisse lucht tijdens uw verblijf op een camping in Loir-et-Cher. Verfrissend, verkwikkend en verbluffend, wordt uw vakantie de aanzet voor een echte ontsnapping.

1 camping gevonden

Om te ontdekken
×