De diensten van de camping Parc du Val de Loire

Onze teams van de camping village Parc du Val de Loire doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Ter plaatse kunt u gebruik maken van talrijke diensten om u een uitstekende vakantie te bezorgen, ver van de dagelijkse kleine beslommeringen.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Bakker
  Kruidenier / Supermarkt
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties Premium
  Waterpunt camper
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Kaartverkoop
  Postdienst
  Services All Season
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Laadpaal elektrisch voertuig 19km
  Kapper 7km
  Discotheek 10km
  Geldautomaat 7km

  Catering: aangepaste diensten

  Een bar, restaurant, pizzeria, meeneemgerechten, vind je aan het zwembad voor maaltijden met het gezin of een glas met vrienden in een gezellige sfeer. Om ook het boodschappen doen te vereenvoudigen zijn er een kruidenier, een bakker en een pershoek.

  Diensten op de camping: alles is er om je het leven gemakkelijker te maken

  Overal op de camping bent u (tegen betaling) verzekerd van wifi, gratis internettoegang in de bar, een televisieruimte met beamer.
  Aan de receptie kan u gezelschapsspelletjes ontlenen, onze bibliotheek raadplegen of toeristische informatie opdoen met kortingstarieven voor de toegang tot bepaalde kastelen, maar ook een barbecue, een babykit, of lakens en handdoeken huren.
  Om aan al uw behoeften te voldoen, is er een wasserette met wasmachines en droogkasten en een verzorgingsunit voor campers voorzien.

  Een kruidenier ter plaatse

  Je hoeft niet langer de wagen te nemen, de kruidenier ligt hier op de camping zelf. Je vindt er een bakkershoek met ter plaatse gebakken brood, een voedingsrayon met verse en diepvriesproducten, groenten en fruit, ... Verder zijn er ook nationale en internationale kranten en tijdschriften, spelletjes voor de kinderen en streekproducten.

  ×