Camping Villard-de-Lans

Criteria wissen
In Villard-de-Lans wacht u een 100% natuurvakantie vol authenticiteit, in een schitterend dorp in de Vercors! Zowel ‘s zomers als ‘s winters is er zoveel te doen…
Hebt u behoefte aan een kuur in de natuur, aan een flinke dosis zuivere lucht en authenticiteit? Kies dan voor een vakantie in Villard-de-Lans! Op zo’n twintig kilometer afstand van Grenoble, op de hoogvlakte van de Vercors, wacht Villard-de-Lans op u.
Erfgoed, schitterende natuur, geschiedenis… U vindt hier een mengsel van dit alles!

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Isère

Campingvakantie Villard-de-Lans

U treft hier, in dit kleine boerendorp aan de voet van de bergen, een vredige sfeer vol authenticiteit. Ideaal voor een flinke dosis zuivere lucht en natuur!

Lans-en-Vercors is een klein stadje waar erfgoed en tradities zorgvuldig worden beschermd: u kunt dit ontdekken tijdens uw verblijf in dit dorp waar het leven zeker goed is. U kunt ook een bezoek brengen aan de plaatselijke musea: de kinderen gaan graag naar het automatenmuseum of naar dat van de Provençaalse Santons, dat zijn kleine figuurtjes uit de traditionele kerststal. Ook het Watermuseum is interessant: klein en groot komen hier aan hun trekken!

Camping Villard-de-Lans

Tijdens uw verblijf op de camping in Villard-de-Lans kunt u ook gaan kijken naar de vele grotten van de Vercors: er zijn er echt veel en ze liggen rondom het dorp. Begeleid door een gids zult u een onvergetelijke reis beleven!

Villard-de-Lans is tevens een gedenkplaats van het Verzet in de Vercors: van ‘de Muur der Gefusilleerden’ tot aan de necropolis van het Verzet en via het museum dat aan deze periode is gewijd, wordt u ondergedompeld in deze veelbewogen periode van de geschiedenis.

Vakantie vieren in Lans-en-Vercors betekent ook genieten van de prachtige landschappen van de Vercors: u kunt de indrukwekkende bergengten van Le Furon bewonderen, van Le Bruyant of La Bourne, die spectaculair en duizelingwekkend zijn, tussen hoge kalkkliffen en kleine bergriviertjes. De uit de rots gehouwen route nemen, op de berghellingen, is een onvergetelijk moment!

×