Camping Grenoble

Historisch en wetenschappelijk, modern en klassiek, sportief en ontspannend … Grenoble is een topbestemming. Neem tijdens uw campingvakantie in Grenoble even de tijd om deze prachtige stad te bezoeken. De hoofdstad van de Franse Alpen is namelijk het resultaat van een unieke combinatie van traditie en moderniteit, van sport en spel.

Vakantie op een camping Grenoble

Het historische patrimonium van het stadscentrum van Grenoble getuigt van de aantrekkingskracht die deze stad al eeuwenlang op de mens heeft. Bezoek de Gallo-Romeinse stadsmuren, ontdek de middeleeuwse plekjes of waag u aan de klim naar de gigantische citadel. Wedden dat Grenoble ook úw hart verovert?

Een kabelbaan brengt u naar deze site die de hele stad domineert en u een ongelooflijk uitzicht op de hele streek rond Grenoble voorschotelt. Nóg meer magie? Wacht tot 's avonds en bewonder de fraai fonkelende stad. Een feeëriek tafereel!

Nieuwsgierigen kunnen hun hart ophalen in Grenoble. Ontdek de indrukwekkende zonnewijzer die dateert uit de 17de eeuw of kruip een namiddagje in de huid van een archeoloog. Dat wordt genieten!

Camping Grenoble

Tijdens uw campingvakantie in Grenoble kunt u een hele rist sporten uitproberen. Omringd door drie Alpenmassieven en indrukwekkende natuurparken ... Grenoble heeft werkelijk alle troeven in handen om u te laten proeven van bergsporten op diverse hoogtes: trekking, mountainbike of bergbeklimmen. Natuur en uitgestrekte landschappen wachten u op aan de rand van de stad!

×