Campings met glijbanen

Wilt u ontdekken waar u gelukkig van wordt tijdens uw volgende vakantie met de hele familie? Glijbanen natuurlijk!

Hebt u uw vakantie met de hele familie nog niet georganiseerd? Als u ideeën zoekt voor een vermakelijke, leuke vakantie hebben wij de ideale oplossing voor u. Een vakantie zonder glijbanen is geen echte vakantie. En dat hebben onze campings begrepen! U zult dan ook altijd uw geluk vinden als u reserveert op een van onze Yelloh! Village-campings met glijbanen. Ga voor een onvergetelijke vakantie met uw hele familie!

67 campings gevonden

campings Aquitaine

campings Auvergne

campings Bourgogne

campings Bretagne

campings Catalogne

campings Catalonia

campings Centre Val de Loire

campings Champagne-Ardenne

campings Corse

campings Franche-Comté

campings Languedoc-Roussillon

campings Midi-Pyrénées

campings Normandie

campings Pays de la Loire

campings Picardie

campings Poitou-Charentes

campings Provence-Alpes-Côte d’Azur

campings Provence-Alpes-French Riviera

campings Région Centre

campings Rhône-Alpes

Huuraccommodaties op een camping met glijbanen

 

Zoekt u een leuke, gezellige vakantiebestemming voor uw verblijf met de hele familie? Reserveer dan op een van onze 4- of 5-sterrencampings met een aquapark. Deze keuze voor uw vakantie zal unaniem worden toegejuicht: u profiteert van een ontspannen, gezellige sfeer met leuke activiteiten tijdens uw hele verblijf met de familie of vrienden. En uw kinderen zullen verrukt de ijzingwekkende hellingen van onze glijbanen afsuizen!

 

Tijdens de zomerse hitte is niets zo verfrissend als een duik in het water. Bovendien zijn waterglijbanen een onmisbare attractie op campings, waar groot en klein altijd veel plezier aan beleeft. Kies dus uit onze vele campings met spectaculaire aquaparken in Frankrijk, Spanje en Portugal! U profiteert niet alleen van het comfort van de accommodatie die u gekozen hebt, maar u kunt ook luieren in de zon en uw kinderen in het water laten spelen en duiken in de speciaal voor hen ontworpen aquaparken.

 

Campings met aquaparken!

 

Bij Yelloh! Village weten we dat de favoriete bezigheid van tieners en kinderen glijden is, dus hebben wij daar rekening mee gehouden! Geniet van uw verblijf aan zee of op het platteland op onze campings met grote aquaparken en glijbanen. Een verblijf met de voeten in het water, waar alle kleintjes van genieten. En maak u geen zorgen, er is voor elke smaak en elke leeftijd wel iets. Kinderen, tieners en volwassenen zullen dol zijn op de verschillende glijbanen met verschillende adrenalineniveaus.  Bovendien vindt u op campings met glijbanen allerlei soorten waterplezier voor groot en klein. Met glijbanen van elke afmeting en elke vorm, glijbanen met meerdere banen, rechte glijbanen, glijbanen met bochten, extra steile glijbanen en glijbanen met luchtbanden voor nog meer avontuur. U zult zich niet vervelen en uw kinderen zeker niet!

 

Als u liever ontspant terwijl uw kinderen nieuwe vriendjes ontmoeten, reserveert u een ligstoel aan het zwembad of aan de kunstmatige lagune en geniet van de zon. U kunt ook profiteren van de waterstralen en luieren in de grote en kleine bubbelbaden van de wellnessruimte terwijl u geniet van de ontspannende rust.

 

Maak u geen zorgen, onze campings hebben ook aan de allerkleinsten gedacht met waterspeeltuinen en speciaal aangepaste speelstructuren in het water, met een aquasplash en miniglijbanen met zachte hellingen, hangbruggen en tunnels. Hier kunnen ze in alle veiligheid spelen, rondspetteren en genieten. 

 

Vakantie op een camping met glijbanen

 

Wat is er beter dan een camping met glijbanen om er zeker van de zijn dat de hele familie een heerlijke vakantie heeft? Op campings met glijbanen vindt u allerlei soorten waterplezier voor groot en klein.

Zodra ze hun speelterrein uitgeprobeerd hebben, op volle snelheid van de glijbanen af zijn gesuisd en vrolijk met hun nieuwe vriendjes hebben geracet, zullen uw kleintjes nooit meer weg willen! Bovendien houden badmeesters toezicht zodat u in alle veiligheid van elk moment kunt genieten, hoewel de ouders aansprakelijk blijven voor het toezicht.

 

En ook bij slecht weer of als het fris is: profiteer van een dagje in het verwarmde zwembad of het overdekte zwembad van de camping, waar u zelfs kunt zwemmen als het regent!

 

U laten genieten van de zon en de natuur terwijl u zich vermaakt, dat is ons doel. Zo kunt u nieuwe, onvergetelijke herinneringen maken met uw dierbaren in een gezellige, unieke vakantiesfeer. Op het programma: zwemmen, glijden, spanning en sensatie en lachbuien!

 

 

U hebt het begrepen, om optimaal van de zon te profiteren tijdens uw volgende zomervakantie en een uitzonderlijke vakantie te beleven, kiest u voor een camping met glijbanen bij Yelloh! Village. Veel glijplezier en vooral een fijne vakantie!

×