Camping waterglijbanen

Ontdek de waterglijbanen in de zwembaden van onze Yelloh! Village. Zwemmen wordt een heerlijk moment van ontspanning!

Campings met aquaparken!

Beleef dankzij Yelloh! Village opwindende momenten op de waterglijbanen. Groot en klein, jong en oud, glijden met volle snelheid naar beneden om met volle kracht in het water te belanden.
Maak van uw zwempartij een spannend wateravontuur!
Voor de allerkleinsten beschikken onze campingdorpen over een kinderbad zodat ieder lid van de familie aan zijn trekken komt!

 

Onze campings bieden een groot aantal aan waterervaringen die u alleen of met meer personen kunt beleven dankzij onze aquaparken, waar het ene nog mooier is dan het andere. Wij wijzen met trots op de prachtige glijbanen van onze zwemparadijzen. Hierop kunnen jong en oud buitengewone avonturen beleven zodat ze met een hoofd vol fantastische herinneringen naar huis terugkeren.

Glijbanen voor iedereen

Bij Yelloh! Village is er voor elk wat wils. Voor competitieve vakantiegangers die hun broertjes en zusjes willen uitdagen, bieden onze campings multiglijbanen met tot 4 banen. Voor degenen die nog meer willen, beschikken sommige dorpen over een aquadôme met een groot aantal glijbanen, terwijl ze in andere dorpen hun hart kunnen ophalen aan tot 75 meter lange glijbanen. Liefhebbers van hevige sensaties komen ook aan hun trekken dankzij steile glijbanen zoals de "Space Hole": goed voor een flinke adrenalinestoot! En voor wie een nieuwe glijervaring wil beleven: ontdek nu onze aquaparken met glijbanen met zwembanden.

 

Om de allerkleinsten net als de oudere kinderen veilig plezier te laten beleven, bieden onze campings aquasplashes en waterspeeltuinen met mini-glijbanen.

Geniet tijdens u volgende vakantie met uw familie of met vrienden van een ludiek wateravontuur op een camping met een overdekt aquapark.

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×