Camping Le Pré Lombard

Tarascon-sur-Ariège, Ariège

« Actieve en feestelijke gezelschapsvakanties aan de voet van de Pyreneeën »

8.4 10 546 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Le Pré Lombard

Natuur, rust en ontspanning zijn de hoofdingrediënten van uw vakantie in Yelloh! Village Le Pré Lombard, in het departement Ariège in de Pyreneeën, tussen Andorra en Toulouse. Dit is de perfecte plaats om de bezienswaardigheden van de streek in uw eigen tempo te ontdekken. De camping biedt zelfs wandeltochten met een gids aan om u in te wijden in de geheimen van de natuur!

 

Zin om u op te frissen? Dan kunt u gebruikmaken van het verwarmde zwemparadijs, in een schitterende omgeving. Camping Le Pré Lombard heeft zelfs een wellnesscentrum, waar u terecht kunt voor een weldadige ontspanning. Uw campingvakantie in de Ariège is met niets te vergelijken!

Daar word je blij van

 • Een prachtige site aan de voet van de Pyreneeën en vlakbij de rivier.
 • Een gezellige en persoonlijke omgeving (welkomstdrank, themamaaltijd, trektochten met gids voor alle niveaus en voor de hele familie …)
 • Op 470 m hoogte, ideaal vertrekpunt voor 100% natuuractiviteiten 
 • Goedgevulde dagen voor "Tieners": teleskibaan, paintball, kanoën, klimbos, shows …
 • Op de weg naar Andorra en Toulouse, in Tarascon-sur-Ariège
Open van 12/05/2021 tot 22/09/2021
Onze receptie: +33 (0)5 61 05 61 94

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Een nieuwe relaxruimte met een sauna en een Noors bad. 

Le Pré Lombard op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Midden op camping Le Pré Lombard ligt een groot zwembad waarin u aangename verkoeling kunt vinden. Jong en oud kunnen hier lekker zwemmen of op een andere manier van het water genieten. Kom ter ontspanning enkele baantjes trekken in het zwembad of geniet op maar een paar kilometer van de camping van de rivier de Ariège en zijn watersportactiviteiten.

Wellness

Meer weten?

Geniet van uw vakantie in een uitzonderlijk rustig en natuurlijk kader en serene omgeving om u te herbronnen en uw vitaliteit terug te vinden in de wellnessruimte van camping Le Pré Lombard. De waaier aan mogelijke verzorgingen laat ons toe om aan al uw specifieke vragen te voldoen.

Kinderen en tieners

Meer weten?

Kinderen hebben niets te klagen op camping Le Pré Lombard! Onder toezicht van onze dynamische, bekwame en bevoegde begeleiders kunnen ze zich helemaal uitleven met activiteiten in de vrije natuur. Het zal hun aan niets ontbreken. Ze zullen het zo naar hun zin hebben dat ze nog maar één ding willen: terugkomen!

Sport en activiteiten

Meer weten?

Uw vakantie in Yelloh! Village Le Pré Lombard varieert afhankelijk van het seizoen. In de lente en het najaar staat de vakantie helemaal in het teken van de natuur en het ontdekken van het bijzondere landschap. In de zomer kunt u er terecht voor een actieve vakantie met tal van activiteiten. U kunt het krijgen zoals u het hebben wilt!

Diensten

Meer weten?

Op de camping Le Pré Lombard kan je profiteren van onze jarenlange ervaring om je het leven op de camping gemakkelijker te maken. Ons gekwalificeerde, beschikbare en vriendelijke personeel staat voor je klaar met allerlei diensten die tegemoet komen aan je dagelijkse behoeften.

In de omgeving

Meer weten?

Een vakantie op camping Le Pré Lombard staat gelijk aan een echte buitenvakantie. Bergen, thermen, gastronomie, adembenemende landschappen, een vakantie in de Ariège stelt nooit teleur. 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×