Ga terug naar de bladzijde dorp

Speciale aanbiedingen Camping Le Pré Lombard

Aanbieding Early Booking

Reserveer vroeg en geniet van een korting tot 10% op iedere reservering voor 31 december 2023! *

Wees een winnaar, anticipeer!

Yelloh! Village geeft je een korting tot 10%* als je reserveert voor 31 december 2023, zowel op een huuraccommodatie als op een kampeerplaats

Meer dan 50 van onze campings hebben hun boekingen geopend en we wilden u dit meteen laten weten. 

Als u de camping die u interesseert niet kunt vinden op onze pagina, dan komt dat omdat hun boekingen nog niet geopend zijn... nog even geduld dus. 

*Aanbieding geldig tot uiterlijk 31/12/2023, onder voorbehoud van beschikbaarheid, voor een verblijf in 2024 op bepaalde data en op bepaalde campings. Het kortingspercentage kan variëren afhankelijk van de periode, de beschikbaarheid en de accommodatie. Aanbiedingen kunnen niet worden gecombineerd. 

Tot 10% korting*
Afhankelijk van de periode, de beschikbaarheid en de accommodatie.

Speciale Aanbieding lang verblijf

Blijf langer en profiteer van -10%* op uw volgende vakantie!

Kom je ontspannen dichtbij de natuur en geniet nog langer van de openlucht. Met de aanbieding lang verblijf wordt uw vakantie bij Yelloh! Village nóg goedkoper! 

* Aanbieding geldig op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

-10% voor elk verblijf van minimaal 10 nachten
vanaf de opening tot 05/07 en van 31/08 tot de sluiting
voor kampeerplaatsen en huuraccommodaties
Behalve behalve kuur pakke
Aanbieding kuurgasten – Le Pré Lombard

Trakteer uzelf op een uitje in de natuur in het hart van de Ariège in combinatie met een kuurbehandeling.

Kies voor een echte natuurvakantie in de Pyreneeën in het hart van de Ariège en zorg voor lichaam en geest. Maak kennis met de Ariège en zijn berglandschappen: overal wordt u verwend met inspirerende uitzichten maar u vindt hier ook een buitengewoon cultureel erfgoed met kastelen, grotten, een rijke keuken, ambachtelijke tradities … en kuuroorden!

Strijkt u neer in het Yelloh! Village Le Pré Lombard in Tarascon-sur-Ariège, dan kunt u uw campingverblijf in de Ariège combineren met een kuurbehandeling. Niet zo ver van het vakantiedorp vindt u de thermen van:

  • Ussat-les-Bains (2,5 km van de camping): het kuuroord wordt ten zeerste aanbevolen voor de behandeling van angsten, stressgerelateerde ziekten, spasmofilie, migraine en slapeloosheid.

  • en Ax-les-Thermes (25 km van camping Le Pré Lombard): gespecialiseerd in de behandeling van  reumatische aandoeningen, neus-, keel- en ooraandoeningen en luchtwegaandoeningen.

Speciale aanbieding: 21 overnachtingen vanaf de opening van de camping tot 1 juli en van 26 augustus tot de sluiting van de camping. Aanbieding geldig voor maximaal 2 personen in de volgende accommodaties:

  • Cottage 4 personen 2 slaapkamers FO2: € 700

  • Cottage 4/6 personen 3 slaapkamers FO3: € 850

  • Kampeerplaats FO2: € 300

  • Kampeerplaats FO3: € 350

×