Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Le Pré lombard

Het team van camping Le Pré Lombard aan de voet van de Pyreneeën heeft heel wat moois voor u in petto! Laat u verleiden door de excursies en themamaaltijden, neem deel aan de trektochten, kom tot rust in de sauna en geniet elke dag van ’s ochtends tot ’s avonds van de animatie voor groot en klein, inclusief kinderclubs voor campinggasten van 5 tot 17 jaar.

  Onze kinderclubs

  Kinderen hebben niets te klagen op camping Le Pré Lombard! Onder toezicht van onze dynamische, bekwame en bevoegde begeleiders kunnen ze zich helemaal uitleven met activiteiten in de vrije natuur. Het zal hun aan niets ontbreken. Ze zullen het zo naar hun zin hebben dat ze nog maar één ding willen: terugkomen!

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   De jongsten zullen hun verblijf in Yelloh! Village Le Pré Lombard geweldig vinden: ze kunnen kiezen uit talrijke activiteiten en animaties!

   • knutselworkshops
   • gezelschapsspellen
   • dansen
   • minishow
   • peuterbad
   • speelterrein
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Een animatieteam biedt uw kinderen een grote keuze aan activiteiten, zodat hun verblijf op de camping een tijd vol ontdekkingen en emoties wordt!

   • knutselworkshops
   • sporttoernooien
   • dansen
   • gezelschapsspellen
   • shows
  • Club Teens:
   13-17 jaar
   Het hele seizoen

   De camping Le Pré Lombard doet er alles aan om de grotere kinderen een uitzonderlijke vakantie te bezorgen!

   • sportieve activiteiten: tafeltennis, voetbal, volleybal, basketbal...
   • speelzaal met biljard, tafelvoetbal, flipperkast...
   • disco-avonden
   • Uitstapjes voor tieners

  Openingstijden van de kinderclubs

  • Laagseizoen : alleen in het weekend en op feestdagen, van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur.
  • Hoogseizoen : van maandag tot en met vrijdag, van 10u tot 12u en van 15u tot 17u + één non-stop dag per week voor mini's

  Onze activiteiten

  Uw vakantie in Yelloh! Village Le Pré Lombard varieert afhankelijk van het seizoen. In de lente en het najaar staat de vakantie helemaal in het teken van de natuur en het ontdekken van het bijzondere landschap. In de zomer kunt u er terecht voor een actieve vakantie met tal van activiteiten. U kunt het krijgen zoals u het hebben wilt!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Danslessen
  Zwemlessen
  Yogalessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Introductieles dansen
  Speelzaal
  Pingpongtafels
  Waterpolo
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 5km
  Canyoning / rafting 5km
  Casino 25km
  Escape game in de openlucht 19km
  Paragliding 20km
  Avonturenpark 15km
  Vissen
  Waterfiets 10km
  Tochtjes te paard of met de pony 10km
  Speleologie 17km
  Kabelskiën 6km
  Via ferrata 15km
  Mountainbike / Freeride
  Wakeboard 6km
  Golf 35km
  Klimmuur of -ruimte
  Bioscoopzaal 1km
  Gewichten- / fitnesszaal 9km
  Padelbaan 15km
  Tennisplein 2km

  De animatie op de camping

  In de sfeer van een vakantieclub stelt de camping Le Pré Lombard je dagelijkse animatie voor, van 's morgens tot ‘s avonds. Ochtendgymnastiek, sporttoernooien, voetbal, volleybal, basketbal, pingpong, handbal, petanque, teamspellen, grote shows, cabaret, liedjes, sketches, missverkiezing, maaltijd + concert, dansavonden ... Onze animatoren stellen een heel programma samen. De teams van Le Pré Lombard stellen alles in het werk om je te laten genieten van gezellig samen zijn en samen feesten in alle eenvoud. De Ariège stroomt zelfs langs de camping. Wie wil vissen kan bij de receptie van de camping om toegang tot de rivier vragen. Komt u met uw huisdier? De oevers van de camping zijn speciaal ingericht om er honden uit te laten!

  Onze thema-excursies

  Om je onze regio beter te leren kennen organiseren we ook themadagen. Zo brengen wij u bijvoorbeeld een dag in contact met de familie Lacube, bekend van het tv-programma ‘La Terre vue du Ciel’. Een familie van veehouders op de hoogvlakte van Beille die u tijdens een wandeling gepassioneerd vertelt over hun vak en het werk in de bergen met een overheerlijke picknick tot besluit. Je kan ook paddenstoelen plukken samen met onze mycologiespecialisten, de stad Carcassonne of Airbus in Toulouse bezoeken, met het gele treintje van de Tour de Carol tot in Villefranche de Conflans rijden, de aankomst van een rit van de Ronde van Frankrijk in de Pyreneeën meebeleven, ... in het gezelschap van onze gids/tolk.

  Klaar voor sterke sensaties?

  Hou je van wild water, openlucht en van de verticale wereld? Of ben je gewoon een natuurliefhebber? Dan verwelkomen de Pyrénées Ariégeoises je te midden van prachtige ongerepte landschappen. Je vindt hier structuren voor heel wat uiteenlopende activiteiten waar je terecht kan voor het beoefenen van je favoriete activiteiten: paragliding, via ferrata, klimmen, speleologie, kanovaren, kajakken, canyonning, klimparcours in de bomen, alpinisme, enz. Op zondagavond wordt er een welkomstdrink georganiseerd op de camping. Daar kan je de monitoren en de berggidsen ontmoeten en je uitstapjes voor de volgende dagen plannen samen met deze professionals.

  Natuurexcursies voor het hele gezin

  In schitterende grotten ontdek je de geheimen van de aarde: de grot van Lombrives is de grootste van Europa en de ondergrondse rivier van Labouiche is de langste bevaarbare ondergrondse rivier van Europa. In de Ariège, een paradijs voor fauna en flora, wordt de natuur beschermd: wilde irissen, rododendrons en orchideeën zorgen voor onvergetelijke herinneringen. In onze natuurreservaten vind je marmotten, gemzen en zeldzame vogelsoorten. In de dierenparken zullen wolven, bizons, lama's, reptielen, slakken en vlinders tot de verbeelding van je kinderen spreken. Vanop de camping worden gezinswandelingen georganiseerd.

  De Ariège en het watersportcentrum Mercus

  Op een paar kilometer van de camping heten de rivier de Ariège en watersportcentrum Mercus u van harte welkom. Op het programma staan watersportactiviteiten! Hier kunt u midden in de natuur en omringd door schitterende uitzichten van het water genieten. Zowel kinderen als volwassenen zullen er onvergetelijke momenten beleven! 

  Het is verboden om in de rivier te zwemmen

  ×