Uw avonden in Yelloh! Village – Le Pré Lombard

Er hangt een leuke sfeer in de lucht tijdens uw verblijf in Yelloh! Village Le Pré Lombard! Eenmaal de zon is ondergegaan, wordt er plaatsgemaakt voor animatie, shows en knotsgekke avonden op het ritme van de daverende muziek.

  Het animatieteam à votre service!

  De hele zomer lang, zes avonden per week, brengt het animatieteam van Yelloh! Village - Le Pré Lombard een voortreffelijke show om u een geslaagde avond te bezorgen. Liefhebbers van thema-avonden of van shows vol humor en emotie komen ruimschoots aan hun trekken!

  thema-avonden op de camping

  Eénmaal per week wordt u op camping Le Pré Lombard vergast op een thema-avond. Middeleeuwse dag, piratendag… deze speciale dagen zorgen voor heel veel plezier bij jong én oud.

  Maak plaats voor de muziek!

  Of het nu vóór het podium is bij het optreden van een rockgroep, de muziek neemt een belangrijke plaats in tijdens de avonden in Yelloh! Village - Le Pré Lombard. Bent u klaar om te dansen tot in het holst van de nacht?

  Avondanimatie voor iedereen!

  Imitators, goochelaars, cabaretavonden, kermis, karaoke,... Keuze is het sleutelwoord tijdens uw vakantie op camping Le Pré Lombard.

  ×