Camping Carcassonne

Vakantiegenot in het feeërieke decor van de als werelderfgoed geklasseerde middeleeuwse stad Carcassonne. Herbeleef de gloriedagen van de Katharen en de middeleeuwse ridders tijdens uw campingvakantie in Carcassonne, in de Aude. Vanop de torens van de beroemde, door de UNESCO geklasseerde, vestingmuren geniet u van een adembenemend uitzicht op de zonovergoten heuvels van de Languedoc wijngaarden. Reis terug in de tijd en maak een wandeling door de straatjes van de versterkte stad, een van de grootste in Europa, die opmerkelijk goed bewaard gebleven is.

Vakantie op een camping Carcassonne

De Bastide Saint Louis of de binnenstad van Carcassonne is het kloppend hart van deze stad. De place to be op een hete namiddag in de Aude, vooraleer u even gaat uitrusten in een van de openbare parken of op de markt wat streekproducten gaat inslaan.

Op de schaduwrijke oevers van het Canal du Midi beleeft u idyllische momenten en geniet u van de warme zon in de Aude.

Verlaat Carcassonne niet zonder een bezoek te brengen aan het befaamde festival: elke zomer stromen de grootste circusartiesten, dansers, operazangers, theateracteurs en muzikanten samen binnen de stadsmuren, voor ontroerende en gracieuze momenten.

Uw campingvakantie in Carcassonne staat in het teken van magie en authenticiteit.

×