Camping Meer van Pas des Ondes

Dit mooie stuwmeer is een bezoek zeker waard: u kunt hier allerlei activiteiten beoefenen in de volle natuur, in de schitterende omgeving van de Provençaalse Drôme.

Het recreatiemeer, dat uit twee kunstmatige wateroppervlakken bestaat, biedt een mooi strand om van de zon te genieten en een paar baantjes te trekken (er is toezicht op het baden in juli en augustus); er is tevens een oriëntatietraject en een gezondheidstraject om de oevers te ontdekken, een botanisch pad om de plaatselijke flora te bewonderen, er zijn faciliteiten die aan mindervaliden zijn aangepast en wandelpaden... Er is zelfs een pedagogische vijver! Eén meer is gereserveerd om in te zwemmen en het andere is om in te vissen.

 

Behoorlijk trek na al deze activiteiten? Geen probleem, het recreatiemeer van Pas des Ondes heeft een snackbar, er zijn picknicktafels en u kunt er barbecueën. Ook dat is vakantie: genieten van de dag met uw naasten, onder de zon van de Provençaalse Drôme
U kunt ook van uw bezoek aan het meer gebruik maken om de plaatselijke fauna te observeren: misschien ziet u zelfs wel gieren en bevers!

 

D61
26510 Cornillon-sur-l’Oule

2 campings gevonden

campings Drôme

×