Camping Menorca

Menorca is het best beschermde eiland van de Balearen en is ideaal voor liefhebbers van de natuur.

Vakantie op een camping Menorca

Zeg vaarwel aan het massatoerisme, de betonnen stranden en hotelgebouwen en kom naar Menorca. Dit natuurlijke en authentieke eiland heeft zijn ziel en zijn oorspronkelijke identiteit weten te bewaren en wordt nu door de UNESCO erkend als een echt ecologisch reservaat.

Uw vakantie in Menorca wordt uniek! Tijdens uw campingvakantie op het minst drukke eiland van de Balearen vindt u op Menorca de wonderen en de schatten van dit kleine stukje land te midden van de Middellandse Zee. Menorca is slechts 700 km² groot en amper een vijftigtal kilometer scheiden het meest oostelijke en het meest westelijke punt van elkaar. Toch vindt u er vele diverse landschappen.

Van fijne zandstranden tot rotsachtige inhammen via kleine aardewegjes die slingeren doorheen bossen met eiken en olijfbomen of de berg El Toro van 358 meter hoog: de landschappen van Menorca zijn mediterraan en sterk uiteenlopend.

Wie houdt van geschiedenis en erfgoed kan zijn geluk niet op in Menorca: oermensen, Romeinen, Arabieren, piraten, Engelsen ... alle volkeren die er verbleven, hebben in Menorca hun sporen achtergelaten. Op elke wandeling ontwaart u weer tekenen van hun vroegere aanwezigheid.

Camping Menorca

Zon, natuur, levenswijze, geschiedenis ... maken van Menorca een uitgelezen vakantiebestemming voor vele Europese toeristen!

1 camping gevonden

Om te ontdekken
×