Camping Ciutadella

Criteria wissen
Ciutadella was vroeger de hoofdstad van het eiland Menorca. De stad ligt aan de westkust van het eiland en is een buitengewoon aangename stad.

Beschermde historische wijk, een authentieke haven, opmerkelijke archeologische overblijfselen en talrijke paradijselijke en ongerepte kreekjes: de ziel van Menorca is in elke steeg, in elke steen aanwezig.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Menorca

Vakantie op een camping Ciutadella 

Ciutadella is ook het shoppingparadijs van Menorca: er zijn heel veel winkels in het centrum van deze oude stad. Ga zeker niet weg zonder een paar schoenen, daar staat deze stad bekend om!

In Ciutadella vindt u veel religieuze gebouwen: de kathedraal van de stad die gebouwd werd op de overblijfselen van een oude moskee, een klooster, een barokke kerk, ... Overal waar u komt in Ciutadella treft u belangrijke religieuze monumenten aan ...

Ook de prehistorie is aanwezig in de geschiedenis van de stad: de indrukwekkende Naveta des Tudons, die lijkt op een omgekeerde scheepsromp in steen of de ruïnes van de prehistorische dorpen van Torre Trencada zullen u een dag lang meenemen op een reis door de tijd.

×