Camping Puy de Dôme

Kom bij ons uw longen vullen met frisse lucht! Door te kiezen voor een campingvakantie in de Puy de Dôme bent u verzekerd van een verblijf midden in de natuur, ideaal voor spanning- en sensatiezoekers én voor liefhebbers van rust.

Vakantie op een camping Puy de Dôme

Spectaculair. Indrukwekkend. Groen. Ongerept… De omschrijving van de natuur in de Puy de Dôme laat zich niet in één woord vervatten. Ook u zult ervan onder de indruk raken als u boven op een vulkaanberg staat of geniet op een van de vele aantrekkelijke wandelpaden. Wat is er nu mooier dan het uitzicht op de volledige vulkaanketen van de Auvergne, waar het zachte groen van de graslanden prachtig harmonieert met het diepe groen van de bossen!

Vakantie vieren op een camping in de Puy de Dôme geeft u ook de gelegenheid de schitterende natuurlijke meren te ontdekken die miljoenen jaren geleden door de werking van vulkanen ontstaan zijn. De meren van La Godivelle, het meer van Aydat of het aan de camping grenzende meer van Chambon zijn ideaal om in te zwemmen en te vissen, om watersporten te beoefenen of voor wandelingen langs de prachtige oevers.

Wandelaars, natuurliefhebbers of rustzoekers kunnen terecht op de vele wandelpaden en wegen van het regionale vulkaannatuurpark van de Auvergne. Het gebied herbergt een ongelooflijke diversiteit aan fauna en flora! Voor bezoekers met haast is het prachtige natuurpark zelfs met een kabelbaan bereikbaar!

Camping Puy de Dôme

Breng ook zeker een bezoek aan Vulcania! Dit midden tussen de vulkanen van de Auvergne gelegen attractiepark geeft u een inkijkje in alle geheimen van deze verrassende streek. U doet beslist bijzondere indrukken en ervaringen op!

De Puy de Dôme is ook een land van gastronomie: de streekproducten zoals de beroemde kaas Saint-Nectaire, de heerlijke charcuterie of de roze knoflook uit Billom brengen uw smaakpapillen zeker in vervoering!

1 camping gevonden

Om te ontdekken
×