Camping Saint Nectaire

In de Auvergne, in het Yelloh! Village Le Pré Bas in Saint-Nectaire, staan u culinaire uitstapjes, een wellnessverblijf of een vakantie vol ontdekkingen te wachten.
Of u nu liefhebber bent van de gastronomie van onze streek, van wandelen in de natuur houdt, verzot bent op thermale baden of gepassioneerd bent door cultureel en historisch erfgoed, in Saint-Nectaire kunt u zich helemaal uitleven! Saint-Nectaire-le-Haut met haar historisch centrum of Saint-Nectaire-le-Bas met haar 40 natuurlijke bronnen en kuuroord zullen u zeker bekoren. U kunt hier volop genieten van heerlijke wellnessmomenten!

Camping Saint-Nectaire

Dolmens, een middeleeuwse kerk, overblijfselen van Romeinse thermale baden… Alle tijdperken lijken samen te komen in Saint-Nectaire! Vanaf het hooggelegen kerkplein kunt u genieten van een schitterend uitzicht op de Puy de Châteauneuf, het kasteel van Murol en de bergketen van de Monts Dore. Deze stad oefent al sinds mensenheugenis een grote aantrekkingskracht uit: de prachtige natuur, de weldadige werking van de thermale bronnen… Er is teveel om op te noemen! Ook u zult optimaal genieten van uw campingvakantie in Saint-Nectaire!

U kunt van uw verblijf in Saint-Nectaire ook gebruikmaken om de verrassende en intrigerende “fontaines pétrifiantes” te bezoeken. De natuur wordt hier een handje geholpen door de mens en zorgt voor prachtige kunstwerken: door druppelend water vindt kalkafzetting plaats en ontstaan de mooiste versteende voorwerpen! 

U kunt deze stad niet verlaten zonder haar wereldberoemde culinaire specialiteit geproefd te hebben: de Saint-Nectaire, een kaas van koemelk. De combinatie van pure berglucht en de groene vlakten van de Auvergne heeft een uitzonderlijk lekker natuurproduct opgeleverd!

Saint-Nectaire is ook een waar paradijs voor wandelliefhebbers: vanuit de stad kunt u talrijke prachtige wandeltochten ondernemen. Of het nu voor een paar uur of een hele dag is, op de Puy de Châteauneuf of de Puy d’Eraigne kunt u uw longen vullen met heerlijk frisse lucht. Geniet tijdens uw campingvakantie in Saint-Nectaire met volle teugen van de natuur in de Auvergne. 

×