Camping La Bourboule

Kuren en de natuur, wellness en cultureel erfgoed: laat u verleiden door het stadje La Bourboule. Natuur en wellness zijn de twee sleutelwoorden van uw verblijf in La Bourboule! Geniet van uw campingvakantie op het Yelloh! Village Le Pré Bas en ontdek dit pittoreske stadje, knus gelegen aan de oevers van de Dordogne. Hier is aan alles gedacht om het families naar de zin te maken, met een goede ontvangst, diensten en animatie.

Camping la Bourboule

Alles staat hier in het teken van kuren: het stadscentrum met blitse hotels, de luxe villa's en andere unieke gebouwen oefenen hun aantrekkingskracht uit in dit kuuroord, waar ooit alle Europese beroemdheden op de afspraak waren. Wandelend langs de brede avenues waant u zich even terug in de Belle Epoque-tijd! Maak een stop in een restaurantje of profiteer van uw campingverblijf in La Bourboule door een wellnessbezoek te brengen aan één van de talrijke en prestigieuze thermen van de stad. Want ook dat hoort bij genieten van een campingvakantie in La Bourboule!

Een campingvakantie in la Bourboule

De uitgestrekte natuur van het regionale natuurpark van vulkanen van de Auvergne ligt op een steenworp afstand! Het familiepark Parc Fenestre, met zijn sequoia's, zijn bassins en zijn speeltoestellen voor kinderen, biedt u een stukje natuur midden in de stad. Eén van de glijbanen is zelfs één van de hoogste van Europa! U vindt hier zelfs een klein attractiepark (tegen betaling). Een waar paradijs voor de allerkleinsten!

Op slechts enkele minuten van de stad ligt het Plateau de Charlannes met zijn ontelbare wandelpaden, waarlangs u de natuur van de Auvergne eens op een andere manier kunt ontdekken. Mountainbiken, trektochten, wandelingen of zelfs een oriëntatieparcours: alles is mogelijk!

×