Camping Mont-Dore

Mont-Dore is zowel een sfeervol kuuroord, een fantastische bergsportplaats als een dorp waar een heerlijk gemoedelijke sfeer heerst… Ontdek al het moois dat deze plaats te bieden heeft! Midden in het vulkaanpark van de Auvergne ligt de aantrekkelijke bergsportplaats Mont-Dore. U kunt er een groot aantal openluchtactiviteiten beoefenen, van mountainbiken en wandelen tot golfen en natuurlijk skiën in de winter! U zult zien: er valt enorm veel te doen in dit lieflijke dorp!

Campingvakantie Mont-Dore

Breng ook zeker een bezoek aan het naast Mont-Dore gelegen attractiepark Vulcania: dit unieke park geeft een fraai inkijkje in de wereld van vulkanen en zal bij jong én oud zeker in de smaak vallen. 

Mont-Dore is ook een gerenommeerd kuuroord dat al sinds het Romeinse tijdperk een begrip is! U kunt een rondleiding krijgen door de schitterende, als historisch monument geklasseerde thermen, of tussen mozaïeken uit de vorige eeuw, marmeren ornamenten en Romeinse overblijfselen genieten van heerlijke wellnessmomenten…

 

Camping Mont-Dore

U bevindt zich hier ook in een streek vol pure berglucht en mooie natuur: u kunt er vele, bij ieders wensen en behoeften aansluitende activiteiten in de openlucht beoefenen. Mountainbiken, zomerrodelen, paardrijden, boomklimmen, parapenten… Er zijn ontelbaar veel manier om dit schitterende gebied te verkennen! Zowel van rust houdende vakantiegangers als adrenaline-zoekers kunnen zich hier helemaal uitleven!

Ook wandelliefhebbers komen tijdens hun vakantie in Mont-Dore volop aan hun trekken: er zijn talrijke wandelpaden om in uw eigen tempo de Puy de Sancy, de warme bronnen van de Mont-Dore, de watervallen of het meer van Guéry te ontdekken.                

×