Camping Hautes-Pyrénées

Criteria wissen
In de Hautes-Pyrénées zijn alle ingrediënten aanwezig om te genieten van momenten van ontspanning en er even helemaal uit te zijn. Meren, bossen, bergen en monumenten: ontdek dit departement!

Campingvakantie in de Hautes-Pyrénées

Welkom in de Hautes-Pyrénées! Bezoek de grote sites in de Hautes-Pyrénées, van Lourdes tot de Pic du Midi, via Gavarnie, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, of de Pont d’Espagne. Unieke plaatsen in de wereld die u toelaten om het departement vanuit een andere invalshoek te leren kennen.

Ga naar prachtige steden als Lourdes, de belangrijkste bedevaartplaats in Frankrijk. Of naar Argelès-Gazot, een kuuroord in het midden van het dal. Geniet met volle teugen van de rust en de kalmte die deze plekken uitstralen. Vergeet vooral niet om een bezoek te brengen aan Tarbes, de hoofdstad van de Hautes-Pyrénées! Deze prachtige stad met haar uitstekende restaurants, prachtige parken, zoals de Jardin Massey, en historische monumenten zal u gastvrij ontvangen.

 

Camping Hautes-Pyrénées

De ongerepte natuur straalt hier rust uit: u zult het ontdekken als u wandelt in het Nationale Park van de Pyreneeën! De bergmeren en het schitterende landschap laten u emoties voelen die alleen de natuur teweeg kan brengen. Geniet op deze bijzondere plekken van wandeltochten, mountainbiken of zelfs skiën in de winter. Tijdens uw campingvakantie kunt u sporten, ontspannen en op ontdekkingstocht gaan!

Verlaat de Hautes-Pyrénées niet zonder met de gastronomie kennis te hebben gemaakt! Het bonengerecht uit de Tarbes “Haricots Tarbais”, de varkensvlees schotel “Porc noir de Bigorre”, de maaltijdsoep “Garbure” of de volle, stevige wijn Madiran. Proef deze verrukkelijke streekproducten direct bij de producenten! Talrijke markten, waar u lokale producten kunt ontdekken, luisteren de centra van de stadjes op.

Er is zoveel te zien tijdens uw campingvakantie in de Hautes-Pyrénées. 

Uw zoekresultaten: 2 Campings

Om te ontdekken
×