Camping Argelès-Gazost

Argelès-Gazost ligt op 463 m hoogte. Midden in het groen, met bergen en hoge toppen rondom, manifesteert het zich trots als een volwaardig Pyreneeëndorp.

Argelès-Gazost, in het hart van de Vallée des Grands Sites, aan de rand van het Nationaal Park, is de ideale plek om weer op adem te komen. Zin in ontspanning? Flaneer door de fleurige straatjes, ga iets drinken op een van de panoramische terrassen, bewonder de fonteinen. Geniet ook van de thermenwijk met zijn groene park en zijn kuurbaden. Een bekend kuuroord, gebouwd in een weelderig landschap, met de naam bezoekers momenten van geluk en ontspanning te bezorgen.
Vergeet niet een rondje te maken over de markt die elke dinsdagochtend in het centrum wordt gehouden. Het is de grootste en oudste markt van het dal. Ontdek er plaatselijke specialiteiten als herderskaas, spit cake, honing… en nog heel veel meer verrassingen om uw smaakpapillen te prikkelen!

Campingvakantie Argelès-Gazost

Verwonder u over de schoonheid van deze bijzondere stad: bossen, waterstromen, bergen zijn overal rondom u en vormen een schitterend schouwspel. Hier bent u echt even helemaal weg.

Argelès-Gazost is de wielerhoofdstad van de Pyreneeën. Fietsliefhebbers treffen hier een perfect terrein om het dal te verkennen en van de buitenlucht te genieten. Kom en test de vele parcours die het dal in petto heeft.

Bezoek Argelès-Gazost tijdens uw campingvakantie in de Hautes-Pyrénées en profiteer van de diversiteit van de nabijgelegen Pyreneeën.

×