Camping Bagnères-de-Bigorre

Bagnères-de-Bigorre is een gezellig kuuroord, een geanimeerd stadje waar het wemelt van de oude huizen. Een must tijdens uw vakantie in de Hautes-Pyrénées.

Bagnères-de-Bigorre ligt in het departement Hautes-Pyrénées aan het begin van de Haute Vallée de l’Adour. Ontdek er de Tour des Jacobins, een 35 m hoge toren en het laatste overblijfsel van het dominicanenklooster, en daarom een historisch monument. Wie houdt van kunst en nieuwe dingen ontdekken, moet even omrijden voor een bezoek aan het aan schilderkunst gewijde Musée Salies of het Marmermuseum met zijn zeer kleurrijke collectie. Wie Bagnères-de-Bigorre zegt, zegt ook grotten. In de kalkhoudende grond zijn de grotten van Médous uitgesleten. Ze zijn voor publiek geopend en bezoekers kunnen een boottocht maken op de ondergrondse rivier. Een origineel en avontuurlijk familie-uitje!

Campingvakantie Bagnères-de-Bigorre

Bagnères-de-Bigorre is een aantrekkelijk stadje, een oase van rust en groen waar de natuur regeert. Flaneer door het stadscentrum en ontdek hoe aangenaam het leven hier is. Ontdek wandelend door de stad zijn buitengewone architectuur en zijn vele parken. In de parken staan bijzondere bomen, vanwege hun ouderdom of hun soort. Bekijk ze in alle rust bij een kop thee op een terras.

Behoefte aan ontspanning en plezier? Profiteer dan van de kuurbaden met hun geneeskrachtige eigenschappen en de spa die geheel aan wellness is gewijd. Ook sportliefhebbers komen aan hun trekken. In de stad is midden tussen weelderig groen een golfbaan aangelegd. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor mountainbike- en langeafstandswandeltochten.

Bagnères-de-Bigorre is rijk aan historische monumenten midden in de beschermde natuur. Het aanbod aan activiteiten is groot tijdens uw dag in deze bevoorrechte stad. Aan u de keus!

×