Camping Tarbes

Tarbes toont zijn charmes. Het goede leven, verbluffend uitzicht op de bergketen van de Pyreneeën. Een stad die u tijdens uw campingvakantie onmogelijk kunt overslaan.
Tarbes is de historische hoofdstad van de Bigorre en de op een na grootste agglomeratie van de regio Midi-Pyrénées. Zonder een bezoek aan deze stad is uw campingvakantie in de Hautes-Pyrénées niet compleet.

Campingvakantie Tarbes

Tarbes is een bezoek meer dan waard en wekt verwondering met zijn Jardin Massey, een oase van rust en de parel van de stad. Het park vormt de groene long van de gemeente. Ontdek de statige lanen omzoomd door bloemen en groen tijdens een ritje met de koets of het toeristentreintje. Bezoek de cactussenkas, de boomkwekerij of het Huzarenmuseum in de observatietoren. De Jardin heeft schitterende verrassingen in petto, tot groot plezier van jong en oud.

Tarbes toont zijn charmes, tijdens een wandeling door de straten vol palmbomen en groen, met het authentieke stempel van Zuidwest-Frankrijk. Laat u verrassen door deze uitzonderlijke stad.

Camping Tarbes

Wat u ook zeker moet gaan zien als u in Tarbes bent, is de Nationale stoeterij. Die werd in 1806 door Napoleon gesticht en is nu een officieel historisch monument. De trots van de stad. Een aanrader voor liefhebbers van paarden, architectuur en natuur. Ontdek er het Museum van het paard, de oude stallen en een bijzonder weelderige natuur. Duik in de geschiedenis van Tarbes, een stad met een rijke cultuur.

Elke zomer vindt in de Nationale stoeterij het festival Equestria plaats, een gezellig evenement voor de hele familie waar alles draait om paarden. De ‘galanacht van de ruitercreaties’ is het niet te missen slotstuk van het festival.

Liefhebber van lekker eten? Elke donderdagochtend is er een versmarkt in de Marcadieu-markthal waar plaatselijke kwekers op een authentieke locatie verse streekproducten verkopen. Een prikkeling voor uw smaakpapillen!

 

×