Camping Pau

Pau, halverwege de zee en de bergen, in het hart van de Pyrénées-Atlantiques. Laat u betoveren door deze atypische bestemming die een schat aan rijkdommen bezit. Aan de voet van de Pyreneeën, op een steenworp afstand van de skipistes, de Atlantische Oceaan en Spanje, profiteert Pau van een uitzonderlijk klimaat en een bijzondere ligging.

Campingvakantie Pau

Wat u zeker niet mag missen als u de stad bezoekt, is het kasteel van Pau. Het is beroemd omdat Hendrik IV er is geboren. Maak er een rondleiding met gids om meer over deze historisch beladen plek te weten te komen.

Wat er nog meer te zien is? Bezoek het Bernadotte museum en verwonder u over het lot van een gewone soldaat die koning van Zweden werd. Of ga naar het Museum voor Schone Kunsten en bewonder de diverse, zeer gevarieerde collecties uit verschillende perioden uit de geschiedenis.

Bezoek een van deze bezienswaardigheden en geniet van het uitzonderlijke erfgoed van Pau.

 

Camping Pau

Zin in een leuke stadswandeling door Pau? Vanaf de Boulevard des Pyrénées, die van het kasteel naar het Beaumont-park loopt, hebt u vrij zicht op de hele keten van de Pyreneeën. Een zowel unieke als ludieke wandeling midden tussen bloembedden en prachtige gebouwen.

Wie van lekker eten houdt, kan in Pau, de historische hoofdstad van de Béarn, zijn hart ophalen aan gastronomische specialiteiten uit Zuidwest-Frankrijk en aan typische streekgerechten. Verwen uw smaakpapillen en proef Pau’s beroemde ‘poule au pot ‘of zijn bearnaisesaus. Op wijnliefhebbers zal vooral de Jurançon indruk maken, een gerenommeerde droge of zoete witte wijn.

Stop tijdens uw campingvakantie in de Hautes-Pyrénées in Pau. Ontdek de charme van de stad en zijn rijke historie, tot groot plezier van jong en oud. De stad is een omweg meer dan waard.

 

×