Camping Lourdes

Lourdes, een centrum van spiritualiteit, is ook een aantrekkelijk Pyreneeënstadje. Kom en ontdek er de vele toeristische bezienswaardigheden! Lourdes ligt in het departement Hautes-Pyrénées en is voor alles de tweede katholieke pelgrimsstad van de wereld na Rome. De heiligdommen van Lourdes worden jaarlijks door ongeveer zes miljoen mensen vanuit de hele wereld bezocht. Een bezoek aan deze bijzondere plaats is een emotievolle belevenis te midden van historische monumenten.

Campingvakantie Lourdes

Het Heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes is een ‘must’ voor wie de stad bezoekt. In het gebied liggen de grot, de Basiliek van de Onbevlekte Ontvangenis en de Sint-Bernadettekerk. Monumenten van grote architectonische waarde in een spirituele omgeving vol stilte en rust. Bezoek en ontdek deze plaats die deel uitmaakt van het erfgoed en de cultuur van de stad Lourdes. Verlaat deze historisch beladen plaats met een hoofd vol herinneringen. U zult geen spijt krijgen van de reis!

 

Camping Lourdes

Daarnaast is Lourdes een aantrekkelijk stadje met een rijke geschiedenis en veel bezienswaardigheden. Bezoek de hooggelegen vesting die de stad domineert. Geniet vanaf de stadswallen van een spectaculair uitzicht over de stad, de heiligdommen en de Pyreneeën. Bekijk de historische voorwerpen in het Musée Pyrénéen om meer over de regio te weten te komen. Houdt u van musea? Bezoek dan het Wassenbeeldenmuseum en ontdek in een levendige, kleurrijke omgeving het verhaal van Bernadette Soubirous. Voor wie van natuur en stilte houdt, is er het meer van Lourdes, ideaal voor een rondwandeling of om te waterfietsen, te kanoën of te suppen. Breng er met de hele familie in een beschermde natuurlijke omgeving in alle rust de dag door. Een verademing voor jong en oud!

Breng een dag in Lourdes door en uw campingvakantie in de Hautes-Pyrénées kan niet meer stuk.

 

×