Camping Haute Marne

Het heuvelachtige en groene land van de Haute Marne is één en al natuur. Stilte, zuivere lucht en weidse vlakten: iedereen komt er naar eigen wens op adem.

Vakantie op een camping Haute Marne

Doorheen de tijd hebben verschillende culturele en historische invloeden hun stempel gedrukt op de regio. Hul u in uw toga voor een bezoek aan de Gallo-Romeinse stad Andilly-en-Bassigny, die nu is omgevormd tot een indrukwekkende archeologische site. Breng een bezoek aan het Château du Grand Jardin in Joinville, in de renaissance gebouwd door Claude van Lotharingen. Begeef u voor een reis naar de middeleeuwen naar Langres. De 3,5 km lange vestingmuren van deze stad dompelen u onder in de tijd van de ridders en de veroveringen. Deze kunst- en cultuurstad, de geboortestad van Diderot, voert u verder naar de Verlichting. Tijdens uw verblijf op een camping in de Haute Marne zal het u aan filosofie niet ontbreken.

De streek verkennen betekent ook de gerechten proeven. Escargot, foie gras, de kaas van Langres of truffels: deze streekproducten zullen op een verrukkelijke wijze uw bord garneren. Vertrek niet zonder de beroemde Champagne te hebben geproefd, deze drank met internationale faam. De bubbels doen uw ogen glinsteren van geluk.

De aanwezigheid van talrijke waterlopen en open water maken de streek uitermate geschikt voor allerlei wateractiviteiten. De geneugten van watersport zullen geen geheimen meer voor u hebben, of u nu met het gezin, onder vrienden, alleen of met zijn tweeën verblijft op een camping in de Haute Marne. De thermen en het casino van de stad Bourbonne zijn een uitstekende optie voor een dagje ontspanning.

Camping Haute Marne

De Haute Marne, gelegen tussen de Champagne en de Bourgogne, openbaart zich aan ieder die er de tijd voor wil nemen.

1 camping gevonden

Om te ontdekken
×