Camping Saint-Raphaël

Criteria wissen
Bezoek deze onweerstaanbaar charmante stad tijdens uw campingverblijf in Saint-Raphaël.
Vissen, zwemmen, zonnebaden ... Kies voor een paradijselijke vakantie tijdens uw campingverblijf in Saint-Raphaël.

Uw zoekresultaten: 3 Campings

Campingdorpen Var

De Yelloh ! Village campings dichtbij

Campingdorpen St Tropez

Vakantie op een camping Saint-Raphaël

"Saint-Raphaël is een lieflijk dorp, bezaaid met witte huizen en omringd door pijnbomen, die het landschap met hun lichtgevende wind verlichten." Met deze woorden vatte Victor Hugo perfect samen wat talrijke toeristen ervaren wanneer ze Saint-Raphaël bezoeken.

De bevoorrechte geografische ligging is slechts een voorsmaakje van de vele troeven waarover de stad beschikt, zoals een model-jachthaven, 35 km strand en baaien, waartussen vijf havens liggen.

In de stad en haar omgeving treffen we sporen aan van verschillende periodes en beschavingen: dolmens, menhirs, necropolen, aquaducten, villa rustica, seintorens en kerken getuigen van de aanwezigheid van Galliërs, Romeinen, Grieken, Karolingers en zelfs beschavingen uit het neolithicum.

Grenzend aan de azuurblauwe Middellandse Zee in het zuiden en het massief van Esterel in het noorden is uw campingverblijf in Saint-Raphaël de gelegenheid om te genieten van een echt vakantieparadijs. In de omgeving werden kilometers wandelpaden aangelegd om het groene landschap te verkennen. Een botanische tuin bij de zee is open voor het publiek.

Saint-Raphaël is een aantrekkelijke, sportieve badstad, waar u terecht kan voor allerlei activiteiten op en rond het water. Zo vertrekken vanuit de haven excursies met een boot met glazen bodem, voor een uniek zicht op het leven onderwater. Heel indrukwekkend!

×