Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Tournels St Tropez, Var

« Een verwarmd zwemparadijs van 4000 m² en een wellnesscentrum in een unieke natuuromgeving »

8.4 10 2101 scores Recensies

Maak gebruik van uw vakantie en duik in een oceaan van wellness in de Spa & Balneo ruimte van Yelloh! Village Les Tournels

De vakantie is het moment bij uitstek om te ontspannen en uw lichaam te verzorgen. Daarvoor kunt u terecht in wellnesscentrum 'Entre mer et vigne', dat beschikt over een buitenbad, bubbelbaden, een binnenbad, een sauna, een hamam en een fitnessruimte!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bubbelbaden
Hydromassagebaden
Duo-cabines
Massagebanen
Hammam
Manicure/pedicure
Hydrojet massages
Modelleerbehandelingen/massages
Sauna
Lichaams- en gelaatsverzorgingen
Esthetische zorgen

Onze SPA ‘Entre Mer et Vigne’

Zin in een modelage of massage? Een lichaams- of gelaatsverzorging? Of misschien wel een hand- of voetverzorging, de bubbelbad of de hamam? Dit alles is mogelijk in Yelloh! Village Les Tournels! Vanaf uw aankomst in het spa & balneo centrum wordt u onder handen genomen door ons gekwalificeerd team. Zij stellen u de verzorgingen voor die het best voldoen aan uw verlangens en verwachtingen.

De bubbelbad en de Hamam

Na een dag van zalig nietsdoen op het strand of een namiddag vol activiteiten, is een pauze in de sauna, bubbelbad of hamam altijd zeer aangenaam. Oosters, Noors of Californisch, is dit moment van rust en ontspanning steeds zeer welkom! U kan uw dag ook eindigen met een modelage in de hydromassagebaden en een stop bij het theesalon.

×