•  
 •  
Camping Les Tournels St Tropez, Var

Een verwarmd zwemparadijs van 4000 m² en een wellnesscentrum in een unieke natuuromgeving

8.3 10 3569 scores Recensies
Boek uw verblijf

Maak gebruik van uw vakantie en duik in een oceaan van wellness in de Spa & Balneo ruimte van Yelloh! Village Les Tournels

_

De vakantie is het moment bij uitstek om te ontspannen en uw lichaam te verzorgen. Daarvoor kunt u terecht in wellnesscentrum 'Entre mer et vigne', dat beschikt over een buitenbad, bubbelbaden, een binnenbad, een sauna, een hamam en een fitnessruimte!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Hydromassagebaden
Duo-cabines
Massagebanen
Hammam
Jacuzzi ®
Manicure/pedicure
Hydrojet massages
Modelleerbehandelingen/massages
Sauna
Lichaams- en gelaatsverzorgingen
Esthetische zorgen

Onze SPA ‘Entre Mer et Vigne’

Zin in een modelage of massage? Een lichaams- of gelaatsverzorging? Of misschien wel een hand- of voetverzorging, de bubbelbad of de hamam? Dit alles is mogelijk in Yelloh! Village Les Tournels! Vanaf uw aankomst in het spa & balneo centrum wordt u onder handen genomen door ons gekwalificeerd team. Zij stellen u de verzorgingen voor die het best voldoen aan uw verlangens en verwachtingen.

De bubbelbad en de Hamam

Na een dag van zalig nietsdoen op het strand of een namiddag vol activiteiten, is een pauze in de sauna, bubbelbad of hamam altijd zeer aangenaam. Oosters, Noors of Californisch, is dit moment van rust en ontspanning steeds zeer welkom! U kan uw dag ook eindigen met een modelage in de hydromassagebaden en een stop bij het theesalon.

 • Speciale aanbieding Wellnessforfait Evasion

  Geef dat tikkeltje extra zachtheid en ontspanning aan uw vakantie met het “Wellnessforfait Evasion” voor 290 euro’s.

  Vakantie is het ideale moment om uzelf extra te verwennen: met het "Wellnessforfait Evasion" ontdekt u iedere dag van uw campingverblijf een andere verzorging. Voor 290 euro's hebt u recht op 3 modelagebehandelingen, 1 gelaatsverzorging, 1 lichaamsritueel en 5 x toegang tot de Spa, die u naar wens kan spreiden tijdens de hele duur van uw vakantie. Nog nooit beleefde u zo'n ontspannende vakantie!

  Speciaal aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid, enkel geldig op reservatie met accommodatie. Prijs per persoon.

  290€ Voor 1 forfait van 5 verzorgingen + 5 x toegang tot de Spa * Speciaal aanbod onder voor behoud van beschikbaarheid. Prijs per persoon.

 • Speciale aanbieding Wellness Ontdekkingsforfait

  Yelloh! Village draagt uiterste zorg voor u tijdens uw campingvakantie!

  Dankzij ons wellness ontdekkingsforfait geniet u van een gezichtsverzorging en een modelage aan een laag prijsje! De verzorging zal uw gezicht doen opfleuren terwijl de modelage voor ontspanning en een gevoel van welbehagen zorgt... De ideale cocktail om weer in vorm te komen op een relaxte wijze.

  Om hiervan te kunnen genieten, vraagt u de optie "Wellness ontdekkingsforfait" op het ogenblik van uw reservering.

  Speciaal aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid, enkel geldig op reservatie met accommodatie.

  SPA & Balneo
  89€* voor een gelaatsverzorging, een modelage en een toegang tot de SPA*Speciaal aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid. Prijs per persoon.

Laatst bezochte campings
×