Camping Nice

Criteria wissen
Bezoek Nice, een van de beroemdste steden van de Côte d’Azur! Hier ontdekt u pal aan de Middellandse Zee en op steenworp afstand van Monaco alles wat deze Provençaalse stad zo aantrekkelijk maakt.
Nice is verrassend, populair, bruisend en dynamisch: er zijn veel manieren om de hoofdstad van de Côte d’Azur te beschrijven!

Uw zoekresultaten: 5 Campings

Campingdorpen Var

Campingdorpen Alpes-Maritimes

Campingvakantie Nice

De bewogen geschiedenis van de stad Nice is ook vandaag de dag nog voelbaar in het prachtige erfgoed en de vele historische gebouwen. Wandel bijvoorbeeld eens rond in het oude deel van de stad, Vieux Nice, een waar dorpje met steile straatjes, kleurrijke gevels en heerlijk mediterrane geuren. Slenter ook op uw gemak over de zo beroemde Promenade des Anglais: deze 7 kilometer lange boulevard loopt langs de kust en geeft u een schitterend uitzicht op de Baie des Anges. Er komen ontzettend veel vakantiegangers naartoe: men zegt niet voor niets dat het toerisme in Nice ontstaan is!

Zet uw wandeling zeker door tot de haven van Nice met de talrijke bars en restaurants, of tot de indrukwekkende Place Garibaldi.  Misschien hebt u geluk en kunt u de markt bezoeken die regelmatig op dit plein gehouden wordt!

 

Camping Nice

Een bezoek brengen aan Nice betekent ook profiteren van de mooie stranden: het is eigenlijk een verplichte stop tijdens het verkennen van de stad! Aan de voet van de Promenade des Anglais liggen aantrekkelijke kiezelstranden. In de Baie des Anges kunt u een heerlijk frisse duik nemen of aan uw kleurtje werken…

Nice is ook een stad met een uniek erfgoed, van het prestigieuze Hotel Negresco tot de Russisch-orthodoxe kathedraal.

Proef tijdens uw verblijf in deze stad ook zeker de specialiteiten van de lokale keuken: Socca, pissaladière, salade niçoise… Er zit voor iedereen iets bij!

Als u tijd over hebt, aarzel dan niet een bezoekje te brengen aan de wijk Cimiez: in deze hoog op een heuvel gelegen wijk bevindt zich het Matisse Museum, enkele schitterende villa’s en overblijfselen van de vroegere Romeinse nederzetting! 

 

×