Camping Le Grau du Roi

Op campingvakantie komen in Grau-du-Roi is vallen voor de charme van een echt zuiders getint vissershaventje, perfect voor de hele familie. Kom snel dit paradijsje ontdekken! Tijdens uw campingvakantie in Grau du Roi kunt u onder de zuiderse zon tal van activiteiten doen. Strand, watersport, een romantische wandeling naar de vuurtoren in het maanlicht of gaan vissen bij het krieken van de dag: Grau du Roi heeft voor elk wat wils op ieder uur van de dag!

Vakantie op een camping le Grau du Roi

Alles draait hier rond de zee: de plezierhaven is de grootste van Europa. De talloze witte schepen doen u wegdromen naar verre horizonten. In de vissershaven kunt u 's ochtends vroeg de visveiling bijwonen. Deze echt indrukwekkende vismarkt dompelt u onder in een verrassende sfeer. 's Namiddags is het heerlijk toeven op de stranden van Grau du Roi: het uitgestrekte strand van Espiguette, met zijn duinen, zijn heldere water, zijn kitesurfers en zijn witte zand zal u zeker weten te bekoren. Talrijke vakantiegangers vóór u vielen al voor zijn charmes...

Camping le Grau du Roi

Tijdens uw campingvakantie in Grau du Roi ontmoet u misschien ook de echte koning die hier heerst: de stier! Net zoals in de andere steden van de Camargue worden elke zomer diverse manifestaties georganiseerd ter ere van dit dier! Traditionele patroonsfeesten, courses camarguaises, stierenzwemmen ... Zowel klein als groot kunnen hun hartje ophalen tijdens uw campingvakantie in Grau du Roi.

×