Camping Montpellier

De stad Montpellier, in het Zuid-Franse departement Hérault, draagt de bijnaam “de Hoogbegaafde”. Kom uw volgende vakantie doorbrengen in Montpellier, de hoofdstad van de Languedoc-Roussillon, een stad die charme en cultuur uitstraalt met een stadscentrum dat dateert uit de middeleeuwen.

Vakantie op een camping Montpellier

De lokale steen, de pierre de Castries, het belangrijkste materiaal dat bij de bouw van de oude stad gebruikt werd, leverde Montpellier de Occitaanse bijnaam Lo Clapàs (de hoop stenen) op.

Kom genieten van het heerlijke mediterrane klimaat van Montpellier tijdens uw volgende campingvakantie!

Neem de tijd om de kathedraal Saint-Pierre, met haar middeleeuwse en gotische architectuur, te bezoeken, de Mikvé (een zuiveringsbad dat deel uitmaakt van de joodse geloofsbeleving en één van de oudste baden van Europa is), en het amfitheater Saint-Côme ...

Op de grande Place de la Comédie is het heerlijk kuieren. Hier bevindt zich de prachtige Opera. Neem de Rue de la Loge die omhoog loopt tot aan de Arc de Triomphe en ontdek er de medaillons en het koninklijke blazoen. Wandel rond op zoek naar verborgen geheimen in de kleine straatjes met de prachtige huizen.

Camping Montpellier

Houdt u van de natuur, dan raden we u een wandeling aan in de plantentuin of het domein Agriparc du Mas Nouguier. Niet ver daar vandaan kan u op de talrijke stranden genieten van de vele activiteiten die ze bieden: jetskiën, kitesurfen, waterpedalo, windsurfen, zeilen, .... Drink een glas met de voeten in het zand op de privéstranden van la Grande-Motte, Palavas of Carnon.

Kom voor een geslaagde vakantie naar de camping in Montpellier! Jong en oud zullen er met volle teugen genieten en met mooie herinneringen huiswaarts keren.

×