Camping Marseillan

Criteria wissen
Marseillan ligt tussen Agde en Sète en wordt omgeven door het meer van Thau en de prachtige stranden van de Languedoc. De hele familie kan hier genieten van de zon, de zeelucht en de strand- en wateractiviteiten. Uw campingvakantie in Marseillan, in de Hérault in de Languedoc wordt gegarandeerd een succes, zowel voor groot als voor klein. Kom genieten van onze gastronomie met een knipoog naar de zee, onze tradities uit de Languedoc en onze schilderachtige landschappen.

Uw zoekresultaten: 2 Campings

Campingdorpen Hérault

De Yelloh ! Village campings dichtbij

Campingdorpen Sérignan

Vakantie op een camping Marseillan 

Omgeven door steden die zeer in trek zijn bij vakantiegangers, zoals Agde, Sète en Pézenas, is ook Marseillan een stad waar zee en wijngaarden voor een aangename mix zorgen. Afwisseling is er voldoende: na een wandeling langs het meer van Thau kunt u zalig uitrusten onder de mediterrane zon op het grote strand van Marseillan.

Neem tijdens uw campingvakantie in Marseillan zeker ook de tijd om de stad te ontdekken: verlies u in de middeleeuwse steegjes met de typisch mediterrane charme en kuier langs de kades van Marseillan waar de weerspiegeling van de zon op het water de witte rompen van de zeilboten verlicht. Dit is de ideale plaats om even halt te houden op een terrasje en de zomerse geuren op te snuiven ...

U kunt ook een bezoek brengen aan het magnifieke Canal du Midi: het bestaat al drie eeuwen maar het blijft opmerkelijk en wekt veel bewondering bij alle bezoekers.

Camping Marseillan

Uw campingvakantie in Marseillan zou niet compleet zijn zonder een gourmandische stop: oesters en wijn maken hier deel uit van de plaatselijke cultuur en het zou zonde zijn om de stad te verlaten zonder ervan te hebben geproefd!

Camping Marseillan-Plage

Marseillan kent ook een op watersporttoerisme gericht gedeelte, het direct aan zee gelegen Marseillan-Plage. Onze campings dichtbij in Marseillan-Plage liggen aan de monding van het kanaal van Pisse-Saumes en zijn een ideale plek om na een wandeling in de jachthaven lekker in het zand van de zon te genieten. 

×