Camping La Grande Motte

Deze nieuwe stad, gebouwd aan de rand van de zee, is zonder twijfel een van de belangrijkste toeristische attracties aan de Middellandse Zeekust. La Grande Motte heeft een zeer goede reputatie opgebouwd: ieder jaar zakken tienduizenden toeristen uit heel Europa naar hier af om er hun vakantie door te brengen, op de schitterende fijne zandstranden aan de rand van de Middellandse Zee. De blauwe hemel, de stralende zon, de stranden zover het oog reikt, de mediterrane golven,... Tijdens uw campingvakantie in La Grande Motte is het puur genieten aan de kust van de Languedoc Roussillon, tussen de Camargue en Montpellier.

Vakantie op een camping La Grande Motte

Tijdens uw hele verblijf wordt er speciale aandacht besteed aan uw welzijn en uw comfort: kilometers aangelegde, schoongemaakte en bewaakte stranden, tot tevredenheid van de hele familie, talrijke infrastructuren en animaties, speciaal opgezet tijdens de hele zomer voor uw kinderen en adolescenten, de vele wateractiviteiten die mogelijk zijn, van kitesurfen tot parasailen,... Het wordt een moeilijke keuze!

Camping La Grande Motte

Tijdens uw campingvakantie in deze nieuwe stad die La Grande Motte is, ontdekt u een nieuwe manier van vakantiebelevenis: hier werd de ruimte op een doordachte manier benut om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de behoeften, de wensen en de verlangens van de vakantiegangers. Het succes van deze stad, die gebouwd en uitgedacht werd voor de vakantiegangers, valt niet te ontkennen! Zon, strand en zee: door te kiezen voor een campingvakantie in la Grande Motte vindt u alle ingrediënten terug van een geslaagde vakantie!

×