Camping Valras

Uw campingvakantie in Valras met alle comfort van een Yelloh! Village, een schot in de roos bij jong en oud.
Fijne zandstranden, een zuiders zonnetje, een feestelijke ambiance ... dat typeert het karakter van een verblijf in Valras. In de zeilschool leert u alle watersportkneepjes. In en op het water beleeft u onvergetelijke momenten.

Vakantie op een camping Valras 

Het strand van Valras, een niet te missen badplaats in de Hérault, is licht glooiend. De kinderen kunnen hier lekker plonsen en het strand wordt het hele seizoen lang bewaakt door erkende redders. 

Het stadscentrum ligt pal aan het strand, wat u de kans geeft cultuur en ontspanning op dezelfde dag te combineren. Valras straalt nog steeds de authentieke charme uit van het vissersdorp dat het vroeger was.

De traditionele kenmerken vermengen zich met het modernisme en de dynamiek van de vele activiteiten. In de hallen in het stadcentrum worden verse kwaliteitsproducten aangeboden. 's Zomers zijn er heel wat traditionele marktjes om te bezoeken. En eind juni op La Fête de la Saint-Pierre kunt u komen proeven van de gezellige ambiance van dit voormalige vissersdorp. Ter gelegenheid van dit feest worden er tal van activiteiten georganiseerd en wordt de stad in een ander daglicht gesteld.

Kruid uw vakantie ook met de uitstekende en gezonde streekkeuken. Geniet van een visfilet recht uit de zee met wat olijfolie en gehakte bieslook. De eenvoud en de kwaliteit van deze gerechten vinden we terug in de authentieke charme van Valras.

U zal als herboren terugkomen van uw campingverblijf in Valras ....

×