Camping Uzès

Criteria wissen
Uzès, een middeleeuws historisch stadje in het departement Gard. Kom het Paleis van de Duc d'Uzès, de beroemde markt die plaatsvindt op het Place aux Herbes en de schitterende architectuur ontdekken.
Hebt u zin in een uitstap met uw familie? Ga dan naar het museum van de Haribo snoepjes. Ontdek de geschiedenis en proef de heerlijke suikerwaren! Verzot zijn op lekkernijen is in Uzès alles behalve een zonde, het is een manier van leven.

Uw zoekresultaten: 0 Camping

Campingvakantie Uzès

Uzès, geklasseerd als "Ville d'art et d'histoire" zal u weten te charmeren tijdens uw volgende vakantie in de Gard. Ga de monumenten opzoeken die deel uitmaken van de rijkdom van de stad. Bezoek eerst de prachtige kathedraal Saint-Théodorit, dan de Duché toren tijdens uw rondgang door de stad. Deze laatste is voor publiek toegankelijk. Het paleis van de Duc d'Uzès, dat gekenmerkt wordt door een mengeling van middeleeuwse, renaissance en classicistische stijlen, is één van de meest in het oog springende plekken van de stad, die u niet mag missen.

U zult de vestingmuren en de gotische kapel geweldig vinden. Uzès heeft een rijk historisch verleden en bezit verscheidene uitzonderlijke monumenten met een indrukwekkende architectuur die een omweg meer dan waard zijn. 

Camping Uzès

Wilt u liever luieren en ontspannen? Slenter dan door de smalle straatjes en ontdek de leuke winkeltjes, cafeetjes en stijlvolle huizen… Profiteer van de Provençaalse markt die iedere zaterdag plaatsvindt op het Place aux Herbes. Op deze veelkleurige en geurige markt kunt u de lokale producenten ontmoeten. Wijn, honing, kaas, olijfolie… Proef de streekproducten!

U kunt ook gaan wandelen in de middeleeuwse tuin en genieten van de grote variëteit aan planten en bloemen. Een oase van vrede, koelte en groen midden in de stad. Er is zoveel te zien tijdens uw campingvakantie in de Gard. 

×