Camping Allègre-les-Fumades

Laad uw batterij op en geniet van de natuur in het pittoreske dorpje Allègre-les-Fumades, dat verscholen ligt in het weelderige groen in het departement Gard.

Allègres-les-Fumades is een klein stadje in de Cevennen in het hart van het rivierdal van de Cèze. Het plaatsje dankt zijn naam aan het kasteel van Allègre, middeleeuws erfgoed, waar u tijdens uw bezoek aan het stadje niet omheen kunt. Vanaf dit slot heeft u een prachtig uitzicht over de Cevennen. U kunt deelnemen aan een rondleiding om meer over de geschiedenis van het kasteel te weten te komen.
Wilt u zich liever ontspannen aan het water? Ga dan zwemmen in een van de twee rivieren, de Auzonnet of de Alauzène, en geniet van de warmte van het zuiden.

Campingvakantie Allègre-les-Fumades

Hebt u behoefte aan ontspanning en rust tijdens uw campingvakantie in de Gard? Stop dan bij het kuuroord Les Fumades waar het stadje zo trots op is en haar reputatie aan te danken heeft. Dit kuuroord, het enige in het departement Gard, biedt allerlei behandelingen aan om weer volledig in conditie te komen. Massages, baden met essentiële oliën of andere behandelingen op basis van zoete gourmand en exotische geuren. Er wordt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat uw verblijf in Allègre-les Fumades in het teken staat van rust en welzijn.

U kunt kiezen tussen bezichtigingen en ontspanning. Stop in Allègre-les-Fumades en profiteer van de verscheidenheid en het aantrekkelijke klimaat. 

×