Camping Saint Jean du Gard

Ga kamperen in Saint-Jean-du-Gard en doe vlak bij de Cevennen, midden in een onwaarschijnlijk mooie en gevarieerde natuur, weer volop nieuwe energie op.
Ga midden in het Nationaal Park de Cevennen kamperen in de buurt van Saint-Jean-du-Gard, een ideale uitvalsbasis om de Cevennen te verkennen terwijl u toch vlak bij grote steden verblijft als Alès, Nîmes en Montpellier, en bij de Middellandse Zee.

Campingvakantie Saint-Jean-du-Gard

Saint-Jean-du-Gard ligt aan de zuidzijde van de Cevennen en biedt schitterende landschappen en vergezichten die u tijdens wandeltochten op de vele bewegwijzerde paden en routes kunt ontdekken.
Neem een heerlijk frisse duik in het heldere water van de Gardon. Bij de door Gustave Eiffel ontworpen Pont des Abarines kunt u in een prachtig decor een middagje luieren aan de rivier en genieten van de rust en stilte die daar heersen. In Saint-Jean-du-Gard vindt u ook talrijke open plekken in het bos en houtgewas die zich uitstekend lenen voor een picknick met de familie of vrienden.
Als u op vakantie bent met uw kinderen, bezoek dan zeker het aquarium van Saint-Jean-du-Gard waar jong en oud zich kunnen vergapen aan maar liefst ruim 2500 vissoorten. Ook het kasteel van Saint-Jean-du-Gard is een bezoek meer dan waard.

Camping Saint-Jean-du-Gard

Tijdens uw campingvakantie in Saint-Jean-du-Gard hebt u ook alle gelegenheid om met het stoomtreintje van de Cevennen een tochtje te maken naar het sfeervolle stadje Anduze, of naar het beroemde bamboepark La Bambouseraie, waar u een hele middag midden in een bamboebos en andere schitterend aangelegde tuinen kunt doorbrengen.
U kunt ook een bezoek brengen aan het in de buurt gelegen Musée du Désert waar u alles te weten komt over de geschiedenis van het protestantisme en de Camisards in de Cevennen, of aan de Grotten van Trabuc, een unieke site in de Cevennen waar u talrijke ondergrondse meren en watervallen kunt bewonderen.

×