Beoordelingen camping La Petite Camargue

Omdat een goede vakantie begint met een goede voorbereiding, heeft het Yelloh! Village La Petite Camargue alles voorzien! U vindt hier alle beoordelingen van de vakantiegasten die op deze camping in de Gard zijn geweest. Dankzij deze meningen kunt u zich een beeld vormen van hetgeen u tijdens uw vakantie kunt verwachten: comfort, animaties, diensten, horeca...Dankzij de klantbeoordelingen van camping La Petite Camargue bent u verzekerd van een geweldige vakantie!

8.2 /10
2213 scores
Meningen filteren:
Type accommodatie:

Kinderen

Mignon
Uit Castricum - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 18/07/2022 tot 05/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

9 /10
9
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Marcel
Uit Bloemendaal - 6 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 16/07/2022 tot 30/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

10 /10
Ons huisje stond op een prachtige plek aan de rand van de camping met veel schaduw. Heerlijk de luxe van een afwasmachine, grote koelkast en airco
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Rebecca
Uit Lelystad - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 23/07/2022 tot 02/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

9 /10
Hele fijne camping. Veel animatie activiteiten
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Katrien
Uit Linkhout - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 16/07/2022 tot 23/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

8 /10
Heel erg fijne kamping, fijne sfeer, iedereen is er erg vriendelijk.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Douwe
Uit Warnsveld - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 18/07/2022 tot 01/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

9 /10
Fijne camping, mooi weer.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Natascha
Uit Tielrode - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 16/07/2022 tot 30/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

9 /10
Schitterend! Zo een vriendelijk team, alles proper. Snelle service en top animatie! Wij komen volgend jaar al terug!!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Marion
Uit Ouderkerk aan de amstel - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 23/07/2022 tot 30/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

7 /10
Mooie camping, vriendelijk personeel
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Björn
Uit Turnhout - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 09/07/2022 tot 20/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

8 /10
Prima alleen de werking in het restaurant van de Camping liet te wensen over. Geen organisatie en veel te lang wachten. Te jong personeel die het werk niet zien.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Esmee
Uit Assen - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 22/07/2022 tot 25/07/2022 · Kampeerplaats · Zonder kinderen

8 /10
Goed, slechte staanplaatsen en sanitair is verouderd
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Glenn
Uit Brecht - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 04/07/2022 tot 15/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

8 /10
Zeer aangenaam. Propere chalet, vriendelijke en hulpvaardige staff. 2de keer dat we hier naartoe zijn geweest en 2de keer uitstekend. Enkel jammer dat ons dochtertje niet in het bubbelbad mocht dat pas vanaf 16 jaar is toegelaten.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Daniel
Uit Espenveldstraat - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 03/07/2022 tot 13/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

9 /10
perfect , aangenaam personeel contact , proper domein , aangename bungalou
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Jan
Uit Purmerend - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 07/07/2022 tot 09/07/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen

8 /10
Mooi park alleen de bedden in het chalet waren niet helemaal naar wens
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

    Geen mening

Annaeus Theodorus
Uit Wageningen - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 15/06/2022 tot 22/06/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen

9 /10
Prima verblijf, goede voorzieningen
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

    Geen mening

Arjan
Uit Velserbroek - 10 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 11/06/2022 tot 26/06/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

9 /10
Wij vinden het een mooie ,goed onderhouden camping met erg vriendelijk personeel. Het is bijzonder prettig dat het zwembad verwarmt is. ook het barpersoneel en het animatie team zijn bijzonder vriendelijk en professioneel
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Hans
Uit Noordwijk - 9 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 11/06/2022 tot 25/06/2022 · Kampeerplaats · Zonder kinderen

9 /10
Nette camping
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

    Geen mening

Esther
Uit Mortsel - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 04/05/2022 tot 14/05/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen

9 /10
een 9/10 omdat niets perfect is maar ons verblijf was het toch bijna
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hoi Esther, wat een plezier om je reactie te lezen! We zijn blij te zien dat uw verblijf bij ons goed is verlopen! We hopen u weer te zien in La Petite Camargue! Solène - Receptie
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Freek
Uit Teteringen - 5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 27/04/2022 tot 07/05/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen

8 /10
Mooie schone camping
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo Freek, we zijn blij dat we hebben bijgedragen aan de kwaliteit van uw verblijf! Hartelijk dank voor uw opmerking, wij zullen onze vertaling corrigeren. Tot ziens in de Camargue! Solène - Receptie
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Wim
Uit Purmerend - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 21/04/2022 tot 05/05/2022 · Kampeerplaats · Zonder kinderen

8 /10
Heerlijke weken gehad. Gezellig personeel Gezellig terras Restaurant Olivier aantal keren heerlijk gegeten en ontzettend aardige eigenaren en heel behulpzaam Te weinig waterpunten! !!! En sanitair zeker een dikke onvoldoende. Zeker voor een 5 sterren camping
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo Wim, hartelijk dank voor je warme complimenten! Ik zal uw complimenten doorgeven aan het hele team! Wat de sanitaire voorzieningen betreft, onze teams doen er alles aan om deze te onderhouden en wij zouden graag hebben ingegrepen als u ons van uw ontevredenheid op de hoogte had gesteld. Wij zullen uw overige opmerkingen doorgeven aan onze technisch manager. Tot ziens, voor nieuwe avonturen in de Camargue! Solène - Receptie
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Dany
Uit Deinze - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 01/09/2021 tot 13/09/2021 · Kampeerplaats · Zonder kinderen

9 /10
Alles wat nodig is / belangrijk is bij kamperen was aanwezig . Vrij uitgebreide dienstverlening, accommodatie, vriendelijk personeel, mooie locatie,
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello Dany, we're happy to know you enjoyed your hollidays ! We make sure that our facilities offer as much services as possible, just like a little village. We hope to see you back for your future hollidays :) Julia - La Réception ; Yelloh! Village - La Petite Camargue 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Jan
Uit Monnickendam - 19 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 01/09/2021 tot 12/09/2021 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen

8 /10
Het is een prima camping met mooie plekken en mobil home's. Sanitair netjes en het park zelf wordt zeer goed onderhouden. Vriendelijk personeel.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello Jan, thank you for this kind review :) our role is to make sure your hollidays are perfect, and this goes hand in hand with the hard work of your housekeeping and gardening teams ! You look forward to have you back :D Julia - La Réception ; Yelloh! Village - La Petite Camargue 
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

    Geen mening

Maaike
Uit Nederweert - 8 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 25/08/2021 tot 04/09/2021 · Huuraccommodatie · Met kinderen

8 /10
Super camping. kom er al 17 jaar. Volgend jaar weer. Aardig personeel. Minpunt was wel veel loslopende honden en veel hondenpoep. Mensen ruimen de poep van hun hond niet op. Een tip zou zijn meer uitlaatplekken voor de hond. Wij waren eind van het seizoen en de bakkerij sloot tussen 12 en 16 dat was wat minder.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello Maike, thank you so much for your fidelity ! Our crews are happy to make sure your stay goes smoothly. Unfortunately, we cannot control people misbehaving and not taking care of cleaning after their pets... the grocery store and the bakery have had this schedule for more than 10 years, but we will let the manager know of your suggestion. We are looking forward to have you back next year ! Julia ; La Réception ; Yelloh! Village - La Petite Camargue 
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Luc
Uit Eeklo - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 08/09/2021 tot 13/09/2021 · Huuraccommodatie · Met kinderen

9 /10
Zeer tevreden
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello Luc, we're happy to know you enjoyed your hollidays on our beautiful camping :) hopefully we'll have you back next year :D Julia; La Réception ; Yelloh! Village - La Petite Camargue 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Bjorn
Uit Posterholt - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 26/08/2021 tot 06/09/2021 · Huuraccommodatie · Met kinderen

8 /10
Mooie camping vriendelijke mensen. Het innige nadeel van deze campings is dat de animatie volledig in het frans gedaan wordt. Voor de gene die de Franse taal niet kent best lastig. Voor de rest een fijn verblijf gehad en zeker een aanrader.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello Bjorn, we're glad to know you liked your hollidays :) we hope that you enjoyed the animations, even if you don't speak french. We will let know the animation team of your feedback. See you soon back :) Julia; la Réception - Yelloh!Village la Petite Camargue
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Henk
Uit Oirsbeek - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 29/08/2021 tot 11/09/2021 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen

1 /10
Goed
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dear Henk, Thank you for sharing your experience at our campsite. We regret the note you gave us as your overall impression was that you had a good holiday! We are sorry that you were not informed about the change of the deposit. We apologise for this. We look forward to hearing from you and hope to see you in the Camargue soon ! Caroline, responsable réception.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

    Geen mening

Rob
Uit Vught - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/09/2021 tot 09/09/2021 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen

8 /10
Prachtig park met veel privacy. Helaas gelegen aan een drukke weg die over een groot deel van het park waarneembaar is.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello Rob, we indeed have a beautiful camping ! That's true, we're close to the road, and unfortunately we cannot make it move away ; but we are also surrounded by the unique lands and wildlife of Camargue. We hope to see you back next year :) Julia ; la Réception - Yelloh!Village en Camargue
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Bart
Uit Gand - 4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 14/08/2021 tot 25/08/2021 · Huuraccommodatie · Met kinderen

9 /10
We vonden het een zeer mooie camping met toffe animatie en mooi zwemcomplex en sportterrein. Een minpuntje is misschien iets te weinig verlichting op camping en op sportterrein.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello Bart, thank you for this nice comment about our camping and its facilities :) We take note of your feedback about the lighting, we will see how we can improve that. We hope to see back next year ! Julia ; la Réception - Yelloh!Village La Petite Camargue
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Francien
Uit Berkel enschot - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 09/08/2021 tot 12/08/2021 · Kampeerplaats · Zonder kinderen

7 /10
Te weinig capaciteit bij het zwembad,veel en veel te vol.Geen toezicht op het neerleggen van handdoeken zodat je geen kans hebt op een ligstoel omdat iedereen de hele dag zijn handdoek laat liggen ook al was men niet aanwezig. Heel slecht en irritant. Voor de rest nette en schone camping wat een groot pluspunt is.Toiletten werden om 11 uur aan een kant afgesloten wat we wel vreemd vonden. Speeltuin grenst aan toiletten waardoor er veel overlast en zand was in de toiletten doordat kinderen direct vanuit de speeltuin zonder toezicht gebruik maakte van de toiletten.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello Francien, people often mention these details regarding the pool ; we're trying to find ways to solve that as strongly as possible. Thank you for your compliment about the cleanliness of the camping :) That's right, the playground is close to the sanitary facilities Avocettes ; for your information, they are being cleaned several times per day. We also ask in our rules that children remain under their parents' watch ; a shame not everyone respect this rule... we hope you'll choose our camping again for your future holidays in spite of these inconveniences. Julia ; la Réception - Yelloh!Village La Petite Camargue.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

    Geen mening

Robert
Uit Zaandijk - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 07/08/2021 tot 21/08/2021 · Huuraccommodatie · Met kinderen

8 /10
Periode augustus 2021 Bij aankomst moet je goed kijken, want voor je het weet rijdt je er zo voorbij. Er staat wel een bord met de naam van de camping. Maar is niet groot, dat mag wel iets uitbundiger getoond worden. De camping is zeer groot en genoeg ruimte voor de huisjes, caravans en tenten. Echter de prijs/kwaliteit verhouding laat toch wel te wensen over. Beperkt vaatwerk bijvoorbeeld, maar voor het geld dat we betaald hebben (ruim 2500 euro voor een huisje voor 2 weken) mag je toch wel een vaatwasser verwachten. Het huisje op zich is groot genoeg voor ons 4-en. Wat mij ook tegenviel is het feit dat er wordt aangegeven dat er gratis wifi is. Maar dat klopt niet helemaal, je krijgt een wifi code voor slechts 1 device. Je kunt hem delen maar dan moet de persoon ervan af en de ander inloggen. Dat werkt natuurlijk niet en al helemaal met de jeugd (waarvan velen met een mobiel rondlopen). Dus als je meerdere wifi accounts wilt hebben dan kost het je 20 euro per week voor een extra device/mobiel. Of 6 euro per dag. Voor deze prijzige camping hoort dit gewoon inclusief te zijn. Het zwembad is echt heel goed, lekker groot en ook voor de kleintjes. Ruime supermarkt, prima bakker met lekker brood. Het restaurant is prima, goed eten maar wel prijzig. Maar dat geldt daar overal. De animatie is echt geweldig. Goede shows, leuke animatie in het water. De jongeren worden daar wel vermaakt. Niets mis mee. Wel veel Franstalig gesproken allemaal. Regelmatig wordt het park goed onderhouden, heel hygiënisch. Nog een klein minpuntje, de muggen. Dat is echt vervelend. Niet zozeer bij de huisjes, maar wel bij het podium gebeuren cq zwembad. Vandaar mijn 8 en niet hoger. Wel al met al een leuke vakantie gehad.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello Robert ! We indeed have lot of space for cottages, caravans and tents. The Yelloh!Village flag floatting above the camping allow people coming from the road to notice us :) The dish washers are only placed in the **** cottages and premium cottages. We make sure to put dishes and plates for 4 persons in a cottage of 2 bedrooms. Thank you for your compliments about our pool and other services ! Our teams are doing their best so our guests spend the best vacations possible. The mosquitos are, unfortunately, recurring guests too : we are in the Camargue within the regional natural park, and the insecticides authorized by the Ministry of the Environment are ineffective. Birds and bats feed on these mosquitoes but do not eliminate them all. our advice is not to light the inside of the mobile home without closing the doors. We're taking note of your other remarks ; we hope that in spite of these inconveniences, you'll like to come back. Julia - la réception, Yelloh!Village la Petite Camargue 
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Annemarie
Uit Abbekerk - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 25/07/2021 tot 09/08/2021 · Kampeerplaats · Met kinderen

8 /10
Erg tevreden alleen de staanplaats viel tegen toen het ging regenen stond onze hele plek vrij gauw onder water. Vele muggen. Camping schoon en netjes. Mooie shows alleen werd vaak herhaald dezelfde show en veel frans gesproken. Zwembad heerlijk. Shuttle bus ideaal naar het strand toe. Douches heerlijk.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello Annemarie, we're sorry that your stay in a tent took place while it rained :( The mosquitos are reccuring guests unfortunately : we are in the Camargue within the regional natural park, and the insecticides authorized by the Ministry of the Environment are ineffective. Birds and bats feed on these mosquitoes but do not eliminate them all. We decided to play the same shows twice a week because of covid : since the seats for the shows are to be reserved in advance, not everyone can watch the show every night, therefore this gives a chance for everyone to see it at least once. Glad to know you liked the pool and the other facilities ! We take note of your remarks about the animations. We're hoping to see you back in 2022 :) Julia - la Réception, Yelloh!Village la Petite Camargue
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Wim
Uit Vorden - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 01/08/2021 tot 15/08/2021 · Kampeerplaats · Zonder kinderen

9 /10
Prachtig vakantiepark, met veel mooie voorzieningen. Veilig, en schoon. veel en goed intertainment (mijn complimenten)
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello Wim, thank you so much for this beautiful comment ! We're so happy to know your holidays went so well. Maybe you'll come back next year ? :) Julia - la Réception, Yelloh!Village la Petite Camargue
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

×