Le Sérignan Plage: in de buurt van de camping

Welkom aan de kust van de Hérault! Hier vormen de mediterrane natuur en het cultureel erfgoed één geheel in de schitterende omgeving van de vallei van de Orb of de wijnstreek van de Hérault. Profiteer van uw verblijf in Yelloh! Village Le Sérignan Plage om al die rijkdommen te ontdekken. 

Camping Le Sérignan Plage

Le Sérignan Plage

34410 Sérignan

FRANKRIJK

Ligging

Sérignan, 6 km
Luchthaven van Béziers-Vias, 16 km
Station van Béziers, 15 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 43° 15' 50'' Lengtegraad: E 3° 19' 16''

Evenementen

Toeristische plaatsen

Steden

Architecturale schatten

Onze streek, rijk aan cultuur en geschiedenis, maar ook aan moderniteit en vitaliteit, biedt je heel wat schatten die het ontdekken de moeite waard zijn. De Abbaye de Fontcaude van de orde van de Premonstratenzers, één van de haltes is op de weg naar Santiago de Compostela, is het laatste exemplaar van de Romaanse architectuur in de streek en vormt het ideale kader voor het festival en de talrijke concerten die er georganiseerd worden.

De wijngaarden van de Hérault

Met hun AOC St Chinian, Minervois, Faugère, Picpoul de Pinet en Côteaux du Languedoc weerspiegelen de wijnen van de Hérault het karakter van deze streek: gul, zonnig en geurend naar de ‘garrigue'. Kom genieten van het zachte leven. Tijdens je wandelingen kan je tal van dorpjes en domeinen ontdekken.

×