Camping Leucate

Criteria wissen
Het meer van Leucate is een trekpleister voor liefhebbers van windsurfen en watersporten. Het ligt tussen de Oostelijke Pyreneeën en de Aude. Daar waar de Middellandse Zee, met zijn kusten, stranden en golven, ‘de Corbières' én een uitloper van de Pyreneeën elkaar ontmoeten, daar ligt het meer van Leucate. Hier ligt een unieke vakantie op u te wachten: op campingvakantie vertrekken naar Leucate betekent het zeil hijsen aan de voet van het massief van Corbières en genieten van de zuiderse zon, daar waar land en water elkaar ontmoeten.

Uw zoekresultaten: 2 Campings

Campingdorpen Pyrénées Orientales

Vakantie op een camping Leucate

De activiteiten die Leucate te bieden heeft zijn ontelbaar: zowel aan zee, als aan het meer of aan land vindt ieder lid van de familie er zijn gading. Leucate is de ideale bestemming voor wie houdt van water- en windsporten en staat bekend om zijn zeer gunstige omstandigheden om te windsurfen, te strandzeilen of te kitesurfen. Maak hier voor het eerst kennis met watersport of geniet gewoon van de heldendaden van de beste kitesurfers en plankzeil(st)ers tijdens de Mondial du Vent die elke zomer plaats vindt!

Als u liever bruint en luiert, vindt u in Leucate tal van kreekjes die beschut zijn tegen de wind maar ook een uitgestrekt fijn zandstrand. De ligstoelen staan al klaar!

Op slechts enkele kilometers van het strand verwijderd, vindt u een achterland met een beschermde natuur dat uitnodigt tot wandelen en openluchtactiviteiten. Het ‘Parc Naturel Régional de la Narbonnaise en Méditerranée', de wijn- en herderspaden, de talrijke fietspistes ... In Leucate is er gelegenheid genoeg om de natuur te gaan ontdekken.

Camping Leucate

Neem tijdens uw campingvakantie ook de tijd om een bezoekje te brengen aan een traditioneel dorp en de plezierhaven van Leucate. Hier betreedt u het koninkrijk van de kleuren: de haven vertoont alle kleuren van de regenboog in de namiddagzon, schaduw en licht wisselen elkaar af in de kleine steegjes, de gevels zijn gehuld in warme tinten ... Alles hier is zó ontspannend!

×