Het muziekfestival Les Déferlantes Sud de France in Céret

Mis tijdens uw campingverblijf in de Pyrénées Orientales in geen geval het muziekfestival Les Déferlantes Sud de France. Kom kijken naar uw favoriete artiesten!

Ontdek tijdens uw campingvakantie, vlak bij Spanje, onder de warme Catalaanse zon, het muziekfestival Les Déferlantes Sud de France. Voor de viering van het 15-jarig bestaan vindt het muziekfestival op een andere plek plaats, namelijk in Céret, bij het kasteel van Aubiry. Elk jaar ontmoeten tienduizenden festivalgangers elkaar om vier dagen lang naar onvergetelijke concerten te luisteren. Van rock tot urban muziek. Kom ook naar dit in Frankrijk unieke muziekevent en beleef het mee!

 

Een bijzondere locatie voor een bijzonder evenement! Het kasteel van Aubiry, dat in 1892 werd gebouwd in een park van 5 hectare, kreeg in 2006 de status van Historisch Monument. Het kasteel in “art-nouveau”-stijl, midden tussen de wijngaarden en de kersenbomen, vormt een ongelooflijk mooi decor. Céret, stad van kunstenaars, en typisch Catalaans, tussen de Canigou en de Middellandse Zee, ontvangt u met open armen.

 

Dus waar wacht u nog op om uw vakantie met Yelloh! Village te laten dansen en zingen?

 

In 2022 vindt het muziekfestival Les Déferlantes Sud de France plaats van 7 t/m 10 juli.

 

www.festival-lesdeferlantes.com

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×