Camping Torroella de Montgrí

Tussen de zee en het land, op de plek waar het diepblauw van de Middellandse Zee en de warme kleuren van het massief van Montgrí elkaar ontmoeten, ligt het stadje Torroella de Montgrí verscholen … Laat u verrassen!
En tot slot is een vakantie in Torroella de Montgrí natuurlijk ondenkbaar zonder een bezoek aan de schitterende stranden die deze streek rijk is. U vindt ze op nauwelijks enkele kilometers van de stad!

Campingvakantie Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí, een charmant middeleeuws stadje, voert u terug in de tijd. Flaneer door de nauwe steegjes van het historische centrum met hun door de zon gekleurde huizen, zoek de schaduw op onder de witte bogen van de grote markt en snuif de sfeer van deze stad op. Uiteenlopende beschavingen en tijdperken hebben hier hun sporen achtergelaten: wandel langsheen de oude momenten die u hun geschiedenis vertellen.
En hebt u de kans om een markt in het centrum van de stad te bezoeken of een concert in het openluchttheater bij te wonen, laat die kans dan niet aan u voorbijgaan!

Neem zeker een kijkje achter de indrukwekkende barokgevel van de kerk van Sant Genís en sla dan het paadje in dat naar het kasteel van Montgrí leidt. Omgeven door rotsformaties en mediterrane vegetatie kijkt het van boven op de heuvel trots neer op het stadje.

En waarom loopt u niet door tot bij het massief van Montgrí dat de stad omringt? Het is er prachtig wandelen in de volle natuur.

Camping Torroella de Montgrí

Gereputeerde kunstgalerijen, talloze concerten, musea allerhande: kunst is nooit ver weg tijdens uw verblijf op de camping in Torroella de Montgrí. Wat dacht u van een bezoekje aan het Museum van de Middellandse Zee? Klein en groot beleeft er gegarandeerd plezier aan! Het museum organiseert zelfs wandelingen langsheen de Ter-rivier om de bezoekers te laten kennismaken met de wondere wereld van de mediterrane natuur.

Regionale folklore en gastronomie mogen natuurlijk niet op het programma ontbreken: ontdek tijdens uw vakantie de ware Catalaanse ziel die zowel in de traditionele dansen en kostuums tot uiting komt, als in de typische gerechten – op basis van de heerlijkheden uit de zee – en de prachtige wijnen van de Costa Brava. U ontsnapt helemaal aan uw dagelijkse routine en dat is ook op uw bord te merken!

×